Menu
Rejser / Teknologi

Endnu en lille kameratest (fyrværkeri)

Som tidligere nævnt, så har jeg jo kun mit lille Canon kamera og min telefon med på ferie. Og da nytårsaften ramte, vidste jeg at de billeder jeg ville få af evt. fyrværkeri, ikke ville være de samme som dem, jeg andre år, (2008, 2009) har skudt med det store Nikon og med trådudløser. Men derfor burde det jo ikke være umuligt, at få noget brugbart ud af det lille, tænkte jeg.

Jeg prøvede et par forskellige indstillinger, indtil jeg var tilfreds, og så var det bare om at være tålmodig og håbe at når jeg trykkene på udløseren, at det så også var det tidspunkt, hvor der blev fyret fyrværkeri af. Der var selvfølgelig mange sorte billeder imellem, men også en del brugbare.

Jeg har valgt at vise tre, som faktisk er kanske ok, i forhold til at det er et lille lommekamera.

20130107-145315.jpg

20130107-145319.jpg

20130107-145323.jpg

Det gavner at kende til hvordan man fotografere med et dSLR, for mange ting kan snildt konverteres om til sådan et simpelt lommekamera.

0

2 kommentar

 • Per Teilmann
  8. januar 2013 at 10:36

  Specielt det sidste er da helt okay 😉
  Herhjemme var det umuligt at skyde den slags billeder med eller uden DSLR …

  Reply
  • Catarina
   8. januar 2013 at 11:01

   @Per – Ja, det har jeg hørt en lille fugl synge om. Ret så ærgerligt, for det er altså super sjovt at fotografere fyrværkeri og nu går det et helt år igen inden vi gan gøre det igen. Hvis altså ikke vi lige rammer ind i et eller andet arrangement. 😉

   Reply

Skriv en kommentar