Solskinsboller eller bare sol og boller

12. januar 2013

20130112-120634.jpg

Min kære mand mener at dampbarnet er kommet op i mig denne lørdag. Jeg har nemlig fået vasket i bund og fået lagt rent sengetøj på i gæsteværelset som mine forældre har benyttet, mens de harpasset huset. Desuden har jeg også fået handlet ind og fået flækket sammen til en omgang gammeldags “fødselsdagsboller” og rosinboller.

Måske resten af dagen bare skal bruges på indehygge og nyde solens dejlige stråler. Der er nemlig masser af skøn solskin og lidt blå himmel her hen over Skallebølle, og solens varmede stråler får osse den sne der kom i går, til at smelte.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Susanne 12. januar 2013 at 16:47

  Nej altså. så har I igen fået mere sne end os, og selv solen har I fået æren af, det kan vi ikke rigtig prale af i dag.

  • Reply Catarina 12. januar 2013 at 18:44

   @Susanne – Det har faktisk været ret så flot vejr her i dag og solen er virkelig blevet nydt. Og sne… ja det gør det faktisk osse nu 😉 håber dog stensat stopper igen. 🙂

 • Reply Karin 13. januar 2013 at 08:44

  Billedet taler sit tydelige sprog. Sne + sol. Det glæder mig det var det i landede til, og ikke som her. Lørdagen var grå, dog ikke trist grå, der var frostvejr 😉
  Om jeg vil give Søren ret mht. dampbarnet,ved jeg ikke rigtig. Måske det er noget af al den dejlige energi du har fået indtjent på ferien, der skal have plads til at udfolde sig.
  Vidunderlig lørdag formiddag 🙂

  • Reply Catarina 13. januar 2013 at 11:17

   @Karin – Det var skønt at se solen herhjemme også og specielt fordi du og andre har fortalt at det nærmest har været gråt i gråt de sidste 14 dage. 🙂

   Jeg hælder også mest til at det var opsparet energi der trængte til at blive brugt (Søren mener det samme, man synes det er sjovt at kalde min dampbarn 😉 ) Men det var rart at komme i bund med det hele. 🙂

  Skriv en kommentar