Menu
Hos os

Kattens osse

Siden engang i nat, har her været en sød lille kat på matriklen og her til morgen, hvor det stadig var mørkt, sad den foran de store vinduer i køkkenet og miavede noget så inderligt, da jeg lige ville se hvor den var, forsøgte den at kravle om ad muren. Den blev dog forskrækket af fejemaskinen, som i samme øjeblik kørte forbi og løb ned bag skraldespanden.

Jeg tro ikke det er en ret gammel kat og den har ikke veget væk fra vores hus hele dagen. Da jeg her til formiddag skulle ud og skovle sne, løb den mig i hælene under hele sneskovlingen frem og tilbage og forfra igen, og den fulgte “hjemmevant” med op af trapperne, da jeg skulle ind. Jeg havde nær ikke kunne kom ind af døren, fordi den ville med ind. Den er utroligt kælen og det virker ikke som om den er helt voksen. Jeg gav den en skål vand, som den med stor belhevag labrede i sig, og der kunne jeg se at den er ikke tatoveret i ørene, og om den er chipmærket, ved jeg af gode grunde ikke.

Da jeg havde et ærinde inde i byen, sad den troligt på trappen og kikkede efter mig da jeg kørte. Da jeg returnerede, var Søren kommet hjem og han fortalte at den nu sad omme på den lille terrasse. Da jeg kikkede ud af vinduet i døren, for at se efter om den var der, kom den helt hen til vinduet og begyndte igen at miave. Nu sidder den under den ene hvide stol, tæt på døren og ser ret så ynkelig ud. Men vi skal ikke have kat, selvom mit dyrhjerte bløder.

Jeg har nu fundet telefonnummeret til Inges Kattehjem og de har telefontid mellem kl. 16 og 17, så vil jeg ringe og høre om vi kan komme med den. For en nat mere ude i den kulde, det ønsker jeg heller ikke den skal opleve. 🙁

PS. Det er ingen af naboernes kat, så hvor den høre hjemme, ved jeg ikke.

UPDATE 16:20 – Nu have jeg så bestemt mig for at ringe til Inges Kattehjem og nu er katte væk. Nu skal den så ikke vende tilbage efter 17, for der har hjemmet lukket igen. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

 • Lotte
  14. januar 2013 at 17:24

  den HAR kigget på uret.. Bare vent, den er lige om snart igen!! :O)
  Lotte

  SVAR
  • Catarina
   14. januar 2013 at 17:39

   @Lotte – Ha ha, det tænkte jeg osse 🙂 men (heldigvis) har vi hverken set eller hørt den siden. Måske den har fundet hjem. Det håber jeg. 🙂

   SVAR
 • Karin
  15. januar 2013 at 07:27

  Krydser fingre for katten fandt hjem.
  Den anden dag var der en historie om flere og flere vælger at kører langt hjemmefra med deres katte, sætter katten af, og ja, flytter til en ny bolig, hvor de ikke må have husdyr.
  Min den yngste har selv været ude for at skulle skille sig af med en kat, heldigvis ville hendes far/eks. manden godt tage sig af den.

  SVAR
  • Catarina
   16. januar 2013 at 06:49

   @Karin – Jeg håber osse den fandt hjem for vi har ikke set eller hørt mere til den. 🙂

   Synes virkelig det er noget forbandet svineri, sådan at efterlade en kat, uden sørge for at den får et ny hjem.

   SVAR
 • Susanne
  15. januar 2013 at 15:39

  Vi har de 2 forgangne vintre haft besøg af 2 forskellige forfrosne misser, og de er begge blevet hentet af Dyrenes Beskyttelse, og kommet videre i verden. Jeg synes simpelthen det er så småligt ikke at tage sig ordentligt at sine dyr. Vores 3 katte er alle fra DB 🙂

  SVAR
  • Catarina
   16. januar 2013 at 06:52

   @Susanne – Jeg forstå ikke folk der gør sådan noget. 🙁 Det noget forbandet svineri at opføre sig sådan over for et dyr.

   Jeg håber katten har findet hjem, for vi har ikke hørt eller set mere til den. ,en hvis den skulle dukke op igen tager jeg kontakt til Inges Kattehjem. 🙂

   SVAR
 • dorthe
  15. januar 2013 at 15:42

  Cat,du skal da beholde den hvis den kommer igen. Den har åbenbart valgt jer …. hvor sødt. I vil få mange gode timer med den knus d

  SVAR
  • Catarina
   16. januar 2013 at 06:53

   @Dorthe – Vi skal ikke have kat eller noget andet husdyr, for med de planer vi har for fremtiden og det liv vi lever nu, passer det ikke ind med kæledyr af nogen art. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar