Menu
Os og familien

Kattens osse

Siden engang i nat, har her været en sød lille kat på matriklen og her til morgen, hvor det stadig var mørkt, sad den foran de store vinduer i køkkenet og miavede noget så inderligt, da jeg lige ville se hvor den var, forsøgte den at kravle om ad muren. Den blev dog forskrækket af fejemaskinen, som i samme øjeblik kørte forbi og løb ned bag skraldespanden.

Jeg tro ikke det er en ret gammel kat og den har ikke veget væk fra vores hus hele dagen. Da jeg her til formiddag skulle ud og skovle sne, løb den mig i hælene under hele sneskovlingen frem og tilbage og forfra igen, og den fulgte “hjemmevant” med op af trapperne, da jeg skulle ind. Jeg havde nær ikke kunne kom ind af døren, fordi den ville med ind. Den er utroligt kælen og det virker ikke som om den er helt voksen. Jeg gav den en skål vand, som den med stor belhevag labrede i sig, og der kunne jeg se at den er ikke tatoveret i ørene, og om den er chipmærket, ved jeg af gode grunde ikke.

Da jeg havde et ærinde inde i byen, sad den troligt på trappen og kikkede efter mig da jeg kørte. Da jeg returnerede, var Søren kommet hjem og han fortalte at den nu sad omme på den lille terrasse. Da jeg kikkede ud af vinduet i døren, for at se efter om den var der, kom den helt hen til vinduet og begyndte igen at miave. Nu sidder den under den ene hvide stol, tæt på døren og ser ret så ynkelig ud. Men vi skal ikke have kat, selvom mit dyrhjerte bløder.

Jeg har nu fundet telefonnummeret til Inges Kattehjem og de har telefontid mellem kl. 16 og 17, så vil jeg ringe og høre om vi kan komme med den. For en nat mere ude i den kulde, det ønsker jeg heller ikke den skal opleve. 🙁

PS. Det er ingen af naboernes kat, så hvor den høre hjemme, ved jeg ikke.

UPDATE 16:20 – Nu have jeg så bestemt mig for at ringe til Inges Kattehjem og nu er katte væk. Nu skal den så ikke vende tilbage efter 17, for der har hjemmet lukket igen. 😉

0

8 kommentar

  • Catarina
    14. januar 2013 at 17:39