Det er altså ret så koldt

15. januar 2013

Altså, jeg kan jo godt lide sne, frost og høj sol. Men altså nu gider jeg faktisk ikke mere sne, selvom det lysner. Det var ligesom til jul det skulle være her. 🙂

20130115-064602.jpg

Mandens dag er atter startet med en omgang snerydning (selvom det stadig sner) inden han for en halv time siden blev sendt afsted med kys og ønsket om en god dag. Og jeg bliver nok nød til at gøre det samme inden jeg skal afsted.

Hverdagen er i gang for os alle, og det er nu osse godt nok når det nu ikke kan være anderledes. 😉

God snetirsdag til dig.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin 15. januar 2013 at 07:34

  Uha, godt jeg sidder indendørs lidt endnu.
  Ønsker dig en god arbejdsdag/hverdag. Minderne fra en dejlig ferie kan benyttes til at fortrænge det sure sne/frost/mørke. For ja, hellere sne og frostklart hele december 😉
  Jeg bor til leje, så jeg behøver ikke at tænke på den ekstra tid til at skovle, dog var min plan at cykle. Vi har ikke fået så meget som i har. Ved godt jeg bor i en by med masser af cykelstier, men det er sjovt nok der sneen ligger, vejene ryddes og det sne kommer op på cykelstien, fortovene ryddes og det sne kommer ud på cykelstien. hm…. Måske skulle jeg gå 😉

  • Reply Catarina 16. januar 2013 at 06:50

   @Karrin – Jeg kan godt huske hvordan det var at cykle til og fra arbejde, da vi boede i byen og ja, det er altid cykelstigerne alt sneen havner på, når den bliver skovlet væk fra veje og fortove. Det er bestem ikke sjovt at skulle igennem. Håber du kom helt frem og hjem igen. 🙂

 • Reply Helle K. 16. januar 2013 at 16:01

  Jeg skal jo ikke pive, jeg skovler ikke og kan blive inde, men i forhold til overskyet vejr, er det dejligt med sne – men jeg bliver så syg, når det er koldt – åbenbart. så jeg ser frem til varmere tider.

  • Reply Catarina 16. januar 2013 at 17:46

   @Helle K. – Ja, den skønne varme og sol må godt snart komme til DK. For med den kulde her, så “holder” jeg ikke længe. 😉

   Men ja, det er bedre med sne og frost, end regn og diset. Luset betyder alligevel mere. 🙂

  Skriv en kommentar