Menu
Livet

Nye dufte

Jeg har et par enkelte parfumer som jeg vil begtegne som mine yndlings, mest fordi de passer rigtigt godt til hverdage, da er lette.

Her da vi skulle til Thailand, var det jo nærliggende lige at shoppe lidt i kastrup. Min yndlings parfume er Woman fra Hugo Boss, den er så dejlig let og efterlsder ikke et langt duftspor efter sig. Den var jeg ved at løbe tør for, så dem måtte selvfølgelig indkøbes. Og da jeg nu var i afdelingen for Hugo Boss, fald jeg også over Nuit Pour Femme. Wauw, hvor er den skøn. Lige så let og delikat som Woman.

20130123-071923.jpg
~Hugo Boss, Nuit Pour Femme

En anden parfume jeg købte, mest fordi jeg havde hørt og duftet den på andre var, Daisy fra Marc Jacobs. det er en lidt mere tung parfume og nok ikke en jeg som sådan kommer til at bruge på hverdage. Den vil jeg bruge hvis jeg skal ud om aftenen og mest hvor det er vinter. Jeg tror den vil være en smule for tung til en sommeraften.

20130123-071927.jpg
~Marc Jacobs, Daisy

jeg elsker at have lidt forskellige at skifte imellem. Jeg har ikke mange, men dem jeg har er bestemt nogle jeg kan lide og også bruger.

Hverdagsparfumen bliver helt kart et valg mellem min, i forvejen kendte Woman og så Nuit Pour Femme, som er den der er blevet valgt i morges. 🙂

15 kommentar

  • Catarina
    23. januar 2013 at 16:44