Menu
Dagligdagen

Nye dufte

Jeg har et par enkelte parfumer som jeg vil begtegne som mine yndlings, mest fordi de passer rigtigt godt til hverdage, da er lette.

Her da vi skulle til Thailand, var det jo nærliggende lige at shoppe lidt i kastrup. Min yndlings parfume er Woman fra Hugo Boss, den er så dejlig let og efterlsder ikke et langt duftspor efter sig. Den var jeg ved at løbe tør for, så dem måtte selvfølgelig indkøbes. Og da jeg nu var i afdelingen for Hugo Boss, fald jeg også over Nuit Pour Femme. Wauw, hvor er den skøn. Lige så let og delikat som Woman.

20130123-071923.jpg
~Hugo Boss, Nuit Pour Femme

En anden parfume jeg købte, mest fordi jeg havde hørt og duftet den på andre var, Daisy fra Marc Jacobs. det er en lidt mere tung parfume og nok ikke en jeg som sådan kommer til at bruge på hverdage. Den vil jeg bruge hvis jeg skal ud om aftenen og mest hvor det er vinter. Jeg tror den vil være en smule for tung til en sommeraften.

20130123-071927.jpg
~Marc Jacobs, Daisy

jeg elsker at have lidt forskellige at skifte imellem. Jeg har ikke mange, men dem jeg har er bestemt nogle jeg kan lide og også bruger.

Hverdagsparfumen bliver helt kart et valg mellem min, i forvejen kendte Woman og så Nuit Pour Femme, som er den der er blevet valgt i morges. 🙂

0

15 kommentar

 • Marina Nothlev
  23. januar 2013 at 14:21

  Jeg har også skrevet Daisy på min ønskelisten, det er rigtigt den er tung, men på en god måde
  Den er lækker på en dejlig forførende måde, har en kollega der bruger den

  Reply
  • Catarina
   23. januar 2013 at 16:44

   @Marina – Du må heller skrive den anden på den liste osse, for den er bare super skøn. Du må prøve den næste gang du kommer herned. 🙂

   Reply
 • Susanne
  23. januar 2013 at 15:44

  Ja, det kan blive en dyr affærer i de lufthavne, jeg elsker at snuse rundt mellem reoler og hylder.
  Lette og friske dufte holder jeg mest af.

  Reply
  • Catarina
   23. januar 2013 at 16:45

   @Susanne – Så er vi to, elsker at have tiden til at dufte uden at der står en ekspedient i nakke på mig, som der gør i forretningerne inde i byen. 🙂

   Reply
 • Nola
  23. januar 2013 at 16:36

  Tak for tippet, det kan være at jeg skal prøve den fra Hugo Boss, for jeg bryder mig heller ikke vildt om at man fikserer mere på parfumen end på mig hi hi 😉

  Reply
  • Catarina
   23. januar 2013 at 16:46

   @Nola – Tror du vil kunne lide den. Mild, frisk pg en smule sofistikeret og meget lig den anden bar Boss som jeg også nævner. 🙂

   Reply
 • Jannie
  23. januar 2013 at 18:41

  Smukke flasker. Jeg skal helst vide på forhånd, hvilken duft jeg skal købe, da jeg er ekstrem duftfølsom. Dvs. efter kort tid må jeg bare ud af sådan en butik. Har ved de sidste rejser købt de små pakke med 5 forskellige slags, så jeg kunne dufte dem hjemme og så beslutte senere.

  Den fra Hugo Boss lyder god….måske skulle jeg dufte den i næste uge.

  Reply
  • Catarina
   24. januar 2013 at 06:23

   @Jannie – Jeg køber aldrig de små pakker med 5 i, da jeg aldrig synes det lige præcis er de parfumer jeg kunne tænke mig at prøve. Jeg dufter som regel til parfumerne på andre personer og ud fra den duft, dufter jeg til dem i forretningerne for at finde ud af om de er noget for mig.

   Jeg synes ikke det er så slemt at være i parfumeafdelingen i Kastrup, da deres udluftning er i top. Desværre synes jeg det er uudholdeligt i Magasin.

   Reply
 • Pernille
  24. januar 2013 at 00:00

  Jeg har også kun ganske få. Jeg kan godt lide at dufte godt, men de skal være meget lette. Daisy er for tung til mig, men jeg tror jeg skal kigge nærmere på de to fra Hugo Boss 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. januar 2013 at 06:26

   @Pernille – Daisy, bliver heller aldrig en hverdags eller sommer parfume for mig, men et lille pift her om vinteren er helt ok. 🙂

   Men Woman og Nuit er mine fortrukne hele året. Lette og pikante.

   Jeg bruger dem dog aldrig på huden, men kun i håret. Jeg har en eller anden forestilling om at det er sundere at sprøjte dem i håret en på selve huden. 😉

   Reply
 • Karin
  24. januar 2013 at 07:44

  Jeg vil prøve denne nye Nuit Pour Femme. Har selv Woman som min favorit til dagligdagen i vinterhalvåret. Sommerhalvåret er det Calvin Kleins Eternity Summer.
  Nuit Pour Femme flaconen er praktisk, nemt at have i tasken.
  Jeg køber gerne ind når jeg er ude at rejse, det gør det lidt billigere, bestemmer mig for hvad jeg vil have, før jeg kommer til Billund (gerne derfra vi/jeg rejser fra). Hvis ikke jeg har indkøbslisten klar, er jeg et let ofre for impuls køb 😉

  Reply
  • Catarina
   24. januar 2013 at 12:12

   @Karin – Calvin Kleins Eternity Summer som summer duft, den må jeg heller komme ind og dufte til. 🙂

   Ja, Nuit Pour Femme er i en praktisk flacon, som let kan stilles i toilettasken uden at optage for meget plads.

   Jeg plejer også at have en seddel med på telefonen om hvilke jeg skal købe,, men når jeg s¨å står ved hylden, så dufter jeg alligevel til nogle af de andre jeg endnu ikke kender. For måske de kommer på listen til en anden god gang. 🙂

   Reply
 • Annemette
  24. januar 2013 at 15:26

  Jeg bruger Marc Jacobs Daisy til hverdag og syntes ikke den er sä tung, men min er ogsä i Eau de Toilette udgaven sä mäske det har noget at sige, jeg syntes i hvert fald den er frisk og er min absolutte favorit 😉

  Reply
  • Catarina
   24. januar 2013 at 16:20

   @Annemette – Jeg tror at parfumer dufter forskelligt fra menneske til menneske da de blander sig med personens almindelige duft. 🙂

   Reply
 • Giveaway – Daisy, fra Marc Jacobs
  17. februar 2013 at 07:58

  […] jeg fortalte for noget tid siden, købte jeg jo to parfumer i lufthavnen. Nogen som jeg på forhånd ikke kendte. Jeg havde duftet […]

  Reply

Skriv en kommentar