Lørdagen kom snigende

2. februar 2013

De sidste 3 timer har jeg brugt i eget dejlige selskab og uden at jeg opdage, at fredag blev til lørdag. Lørdagen kom langsomt snigende og jeg kan nu konstatere, at klokken er ved at være derhen af, hvor jeg nok bliver nød til at smutte til køjs. Jeg vågner jo alligevel til normal tid i morgen, så det bliver nok ikke til mange timer. Men så kan jeg jo altid snuppe en lille lur i eftermiddag. Det er jo lørdag, og så er sådan noget jo mere end tilladt.

Godnat 🙂

PS Det sner her på Fyn..
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Pernille 2. februar 2013 at 09:08

  Jeg kan godt lide de der sene nattetimer i godt selskab. Også selvom jeg bliver træt dagen efter 🙂

  Her er jeg vågnet til et hvidt drys på tagene.
  God lørdag.

  • Reply Catarina 2. februar 2013 at 10:57

   @Pernille – Tak og i lige måde. Jeg kan osse godt de timer, men det er bare alt for sjældent at jeg kan holde mig vågen så lang tid. Men når det sker, nyder jeg det 🙂

  Skriv en kommentar