Menu
Dagligdagen

Lørdagen kom snigende

De sidste 3 timer har jeg brugt i eget dejlige selskab og uden at jeg opdage, at fredag blev til lørdag. Lørdagen kom langsomt snigende og jeg kan nu konstatere, at klokken er ved at være derhen af, hvor jeg nok bliver nød til at smutte til køjs. Jeg vågner jo alligevel til normal tid i morgen, så det bliver nok ikke til mange timer. Men så kan jeg jo altid snuppe en lille lur i eftermiddag. Det er jo lørdag, og så er sådan noget jo mere end tilladt.

Godnat 🙂

PS Det sner her på Fyn..

0

2 kommentar

 • Pernille
  2. februar 2013 at 09:08

  Jeg kan godt lide de der sene nattetimer i godt selskab. Også selvom jeg bliver træt dagen efter 🙂

  Her er jeg vågnet til et hvidt drys på tagene.
  God lørdag.

  Reply
  • Catarina
   2. februar 2013 at 10:57

   @Pernille – Tak og i lige måde. Jeg kan osse godt de timer, men det er bare alt for sjældent at jeg kan holde mig vågen så lang tid. Men når det sker, nyder jeg det 🙂

   Reply

Skriv en kommentar