Menu
Familieliv

Nu er tiden helt vores egen

En hyggelig pg afslappende morgen og formiddag, blev afløst at en hurtig og målrettede indkøbsraid. Vi delte os og Manden tog sig af, de lettere kedelige, dagligvarerindkøb og jeg smuttede ind i de duftede afdelinger pg fik hentet lidt af alt det jeg manglede, hvorefter blomsterhandleren skulle besigtiges. De påskeliljer, som har lyst så dejligt op den sidste uge, trængte til en udskiftning af andre farverige klatter.

20130202-131200.jpg

20130202-131204.jpg

Nu står det forskellige farvestrålende tulipanerbuketter, rundt omkring i huset og lyser festligt op. Og der skal ikke handles mere, før engang i ugens løb. Lørdagen kan nydes og fyldes med hvad vi lige synes.

0

6 kommentar

 • Nola
  2. februar 2013 at 18:04

  Det lyder som en dejlig lørdag. Det er en god måde at lige give det en skalle på og så bagefter belønnes med afslapning. Farverne er vigtige lige nu, de varsler om lysere og varmere tider.
  God hyggelig lørdag aften 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. februar 2013 at 08:26

   @Nola – Sådan kan jeg faktisk lide det. Få det ud af verdenen som skal laves og derefter nyde alt den tid der er til overs, uden at have løse ender. 🙂

   Håner du havde en dejlig lørdag. 🙂

   Reply
 • Nola
  2. februar 2013 at 18:05

  Hov, jeg har lige set at vi faktisk har det samme kamera. Det er genialt, og jeg har det altid i håndtasken. Men hvis jeg skal noget særligt eller vil prøve forskellige indstillinger, finder jeg det store spejlrefleks frem 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. februar 2013 at 08:33

   @Nola – Jeg har det også altid med, men jeg bruger nu mest telefonen. Faktisk havde jeg det store spejlreflekskamera med på sommer ferien i rå (ligesom alle andre år) men ikke en eneste gang blev det brugt (dengang havde jeg ikke det lille her). Jeg bruger efterhånden det store så lidt og på et tidspunkt overvejede jeg faktisk at sælge det, men jeg vil ikke få så meget for det (som det egentlig er vær heller ikke selvom jeg sælger de 5 objektivet og tre flash med. Så det får lov at stå og det spiser jo ikke brød. 🙂

   De billeder der ligger her er dog alle taget med det store, men det er efterhånden ved at være halvandet år siden jeg smed nogle derind. 😉

   Måske den kreative fotodel en dag vender tilbage. 🙂

   Reply
 • Sarah Richardson
  2. februar 2013 at 20:23

  Hi Catarina,

  I’ve been following your Vine posts. This morning I noticed your ipad sketches. They are great! Are you interested in contributing a sketch to my Zine?

  Reply
  • Catarina
   3. februar 2013 at 08:36

   @Hi Sarah
   I’m not quite sure what you mean by a Zine. Is it a magazine or a newsletter thing?
   And yes, I will gladly contribute with one of my sketches. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar