Menu
Os & Familien

Nu er tiden helt vores egen

En hyggelig pg afslappende morgen og formiddag, blev afløst at en hurtig og målrettede indkøbsraid. Vi delte os og Manden tog sig af, de lettere kedelige, dagligvarerindkøb og jeg smuttede ind i de duftede afdelinger pg fik hentet lidt af alt det jeg manglede, hvorefter blomsterhandleren skulle besigtiges. De påskeliljer, som har lyst så dejligt op den sidste uge, trængte til en udskiftning af andre farverige klatter.

20130202-131200.jpg

20130202-131204.jpg

Nu står det forskellige farvestrålende tulipanerbuketter, rundt omkring i huset og lyser festligt op. Og der skal ikke handles mere, før engang i ugens løb. Lørdagen kan nydes og fyldes med hvad vi lige synes.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    3. februar 2013 at 08:26