Morgenhygge med stearinlys

9. februar 2013

20130209-065938.jpg

Jeg vågnede før en ‘hvis herre’ overhovedet tænkte på at tage sko på, men synes dog ikke jeg ville forlade den varme dyne, så jeg lå et par timer og læste. Nu er jeg kommet op og sidder for enden af langbordet og hygger med te og stearinlys.

Jeg elsker lørdagens morgenstilhed og nyder at tid er noget der er masser af på sådan en morgen. Jeg har et par tegninger jeg gost vil have startet på, men først vil jeg lige på blogrundfart.

Godmorgen lørdag 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.