Menu
Livet / Motion

Samling på tropperne, eller hvordan nogle seje qvinder endnu engang er tændte

20130212-193740.jpgSå er vi ved at være klar igen. Eller vi er ved at få holdet på plads til Tøse-Runden 2013. Efter Pia og fortalt hvor fantastisk en tur det var sidste år, trods alt regnen, så er der et par stykker mere som har sagt de gerne vil med i år og de er mere end velkommen.

Jeg glæder mig allerede til hygge i Køge fredag aften med lidt godt at spise, opennight og masser af kvinder i Køge midtby og ikke mindst til den smukke tur rundt på det sydøstsjællandske. I år vil vi meget gerne se ruten i solskin, tak.

Det bliver så fedt at cykle de 112 km, samme med de seje qvinder der har meldt sig under fanerne og hvis Kisser, kan huske at hun lovede at stå i og hæppe på os, ja så er der faktisk lagt på til en lille fest, inden vi vender næsen hjemad igen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

  • Catarina
    13. februar 2013 at 07:18