Giveaway – Daisy, fra Marc Jacobs

20130123-071927.jpg

Som jeg fortalte for noget tid siden, købte jeg jo to parfumer i lufthavnen. Nogen som jeg på forhånd ikke kendte. Jeg havde duftet til dem i lufthavnen inden jeg bestemte mig for at købe dem. Men det var åbenbart ikke nok.

Nu er det sådan, at jeg slet ikke kan forlig mig med den, for mig, tunge Daisy fra Marc Jacobs. Jeg har prøvet den tre gange, men den er og bliver ikke min parfume. Så her den anden dag, så jeg den igen stå på badeværelserne og tænkte

Pokkers osse, der står den jo og jeg bruger den slet ikke, og måske en anden er vild med den.

Så nu har jeg besluttet mig for at forære den væk og de af jer der læser med her, får hermed chancen for at få den og måske det ligefrem er jeres yndlingsparfume.

Det eneste I skal gøre er, at smide en kommentar til indlægget her og så trækker jeg lod blandt kommentarerne på fredag. Jeg betaler portoen, så der er ingen udgifter forbundet med jeres kommentar.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
32 thoughts on “Giveaway – Daisy, fra Marc Jacobs”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.