Fornyelse

21. februar 2013

Der skulle et par forsøg til før end jeg var tilfreds, men nu er det som jeg vil have det. I hvertfald det næste stykke tid. Bloggen her har fået en lille overhaling i form af en ny header og lidt nye skillerum i sidebaren. Og da jeg nu var i gang i Illustrator, lavede jeg også lige en ny hjemmeskærm-app. Det gik jo ikke at den ikke passede til bloggen thema. Vel. 😀

20130221-195119.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Nola 21. februar 2013 at 20:35

  Hvor er det fint…. meget let og forårsagtigt..

  • Reply Catarina 21. februar 2013 at 21:05

   Tak skal du have Nola. Det var også det udtryk jeg prøvede at få frem men uden fotografier. 🙂

 • Reply Therese 22. februar 2013 at 08:33

  Hvor er her fint og dejligt 🙂

  • Reply Catarina 22. februar 2013 at 08:51

   Tak skal du have Therese 🙂

 • Reply Helle K. 22. februar 2013 at 13:44

  Jeg så det i går, men fik ikke lige skrevet. Jeg synes, at din header er genial – intet mindre.
  Jeg har selv tænkt lidt samme retning – jeg er jo meget og mest til det enkle.
  Når og hvis jeg får noget bakset sammen, så sender jeg det til dig – så du lige kan godkende ideen – at den ikke ligner din for meget … jeg ved slet ikke hvornår eller hvordan endnu, kun at det skal være enkelt.
  God weekend 🙂

  • Reply Catarina 22. februar 2013 at 16:18

   Wauw, ligefrem genial – tusinde tak for de søde ord Helle. 🙂

   Du skal slet ikke sende den til godkendelse hos mig…aldrig i livet. Jeg ved at du ikke kunne lave noget som jeg ville synes er at kopiere eller noget. Og vi her i blogland, er jo til for at inspirere hinanden. 🙂

 • Reply Helle K. 22. februar 2013 at 15:48

  – altså jeg har selvfølgelig ikke tænkt mig at kopiere – bare sådan at det skal være helt klart 🙂

  • Reply Catarina 22. februar 2013 at 16:19

   Det er jeg helt klar over Helle. 🙂 og selvom du gjorde, var det helt ok. 🙂

   Rigtig god weekend til dig og Lasse. 🙂

  Skriv en kommentar