Menu
Weblog

Fornyelse

Der skulle et par forsøg til før end jeg var tilfreds, men nu er det som jeg vil have det. I hvertfald det næste stykke tid. Bloggen her har fået en lille overhaling i form af en ny header og lidt nye skillerum i sidebaren. Og da jeg nu var i gang i Illustrator, lavede jeg også lige en ny hjemmeskærm-app. Det gik jo ikke at den ikke passede til bloggen thema. Vel. 😀

20130221-195119.jpg


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

 • Nola
  21. februar 2013 at 20:35

  Hvor er det fint…. meget let og forårsagtigt..

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2013 at 21:05

   Tak skal du have Nola. Det var også det udtryk jeg prøvede at få frem men uden fotografier. 🙂

   Reply
 • Therese
  22. februar 2013 at 08:33

  Hvor er her fint og dejligt 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. februar 2013 at 08:51

   Tak skal du have Therese 🙂

   Reply
 • Helle K.
  22. februar 2013 at 13:44

  Jeg så det i går, men fik ikke lige skrevet. Jeg synes, at din header er genial – intet mindre.
  Jeg har selv tænkt lidt samme retning – jeg er jo meget og mest til det enkle.
  Når og hvis jeg får noget bakset sammen, så sender jeg det til dig – så du lige kan godkende ideen – at den ikke ligner din for meget … jeg ved slet ikke hvornår eller hvordan endnu, kun at det skal være enkelt.
  God weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. februar 2013 at 16:18

   Wauw, ligefrem genial – tusinde tak for de søde ord Helle. 🙂

   Du skal slet ikke sende den til godkendelse hos mig…aldrig i livet. Jeg ved at du ikke kunne lave noget som jeg ville synes er at kopiere eller noget. Og vi her i blogland, er jo til for at inspirere hinanden. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  22. februar 2013 at 15:48

  – altså jeg har selvfølgelig ikke tænkt mig at kopiere – bare sådan at det skal være helt klart 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. februar 2013 at 16:19

   Det er jeg helt klar over Helle. 🙂 og selvom du gjorde, var det helt ok. 🙂

   Rigtig god weekend til dig og Lasse. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar