Fornyelse

21. februar 2013

Der skulle et par forsøg til før end jeg var tilfreds, men nu er det som jeg vil have det. I hvertfald det næste stykke tid. Bloggen her har fået en lille overhaling i form af en ny header og lidt nye skillerum i sidebaren. Og da jeg nu var i gang i Illustrator, lavede jeg også lige en ny hjemmeskærm-app. Det gik jo ikke at den ikke passede til bloggen thema. Vel. 😀

20130221-195119.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Nola 21. februar 2013 at 20:35

  Hvor er det fint…. meget let og forårsagtigt..

  • Reply Catarina 21. februar 2013 at 21:05

   Tak skal du have Nola. Det var også det udtryk jeg prøvede at få frem men uden fotografier. 🙂

 • Reply Therese 22. februar 2013 at 08:33

  Hvor er her fint og dejligt 🙂

  • Reply Catarina 22. februar 2013 at 08:51

   Tak skal du have Therese 🙂

 • Reply Helle K. 22. februar 2013 at 13:44

  Jeg så det i går, men fik ikke lige skrevet. Jeg synes, at din header er genial – intet mindre.
  Jeg har selv tænkt lidt samme retning – jeg er jo meget og mest til det enkle.
  Når og hvis jeg får noget bakset sammen, så sender jeg det til dig – så du lige kan godkende ideen – at den ikke ligner din for meget … jeg ved slet ikke hvornår eller hvordan endnu, kun at det skal være enkelt.
  God weekend 🙂

  • Reply Catarina 22. februar 2013 at 16:18

   Wauw, ligefrem genial – tusinde tak for de søde ord Helle. 🙂

   Du skal slet ikke sende den til godkendelse hos mig…aldrig i livet. Jeg ved at du ikke kunne lave noget som jeg ville synes er at kopiere eller noget. Og vi her i blogland, er jo til for at inspirere hinanden. 🙂

 • Reply Helle K. 22. februar 2013 at 15:48

  – altså jeg har selvfølgelig ikke tænkt mig at kopiere – bare sådan at det skal være helt klart 🙂

  • Reply Catarina 22. februar 2013 at 16:19

   Det er jeg helt klar over Helle. 🙂 og selvom du gjorde, var det helt ok. 🙂

   Rigtig god weekend til dig og Lasse. 🙂

  Skriv en kommentar