Menu
Familieliv

4000 kr fattigere

Vi stod op før end en “hvis herre fik sko på” og tøffede (Søren mener vi fløj lavt, da det var mig der kørte) til Tyskland, hvor vi handlede ind for alle vare tre drenge, en enkelt svigerdatter, mine forældre, det jeg skal have med på arbejde, og så også lidt til os selv – behøver jeg at sige at der var godt læs på bilen. :-p

20130302-150648.jpg

Ud af de 22 kasser drikkelse vi købte, er der faktisk kun tre der er til os selv. Vi handler mere dagligvarer (ikke slik og den slags) og rengøringsartikler når vi er afsted. For på netop de ting, er der ca. 50% at spare.

Nu er yngstesønnen kørt ind til mine forældre med deres indkøb og vi har fået delt alt det ander op i tre bunker, det til de tre i København og det jeg skal have med på arbejde på mandag.

Resten af lørdagen står på afslapning og hygge indendøre, andet er vist ikke sagen i dag, da vejret er helt anderledes end i går. Men i morgen har de lovet godt vejr igen. Jeg glæder mig.

4 kommentar

 • La
  2. marts 2013 at 16:51

  Til arbejdet?

  Det er vidst ikke HELT lovligt at et danske firma køber ind i tyskland og på den måde undgår danske afgifter….

  Reply
  • Catarina
   2. marts 2013 at 16:55

   Nu er det til at vi kan drikke derude og det er sodavand, så det er ganske lovligt La. Og det er ikke firmaet der har købt ind, det er mig.

   Måske du skulle give dig tid til at læse hvad jeg laver inden du fare sådan op!!!

   Reply
 • Heidi
  2. marts 2013 at 19:05

  Jøsses, bilen må da have lyst op til Vorherre på vej hjem 😉

  Reply
  • Catarina
   2. marts 2013 at 19:07

   Det var lige før Heidi 😀 men vi sørge for at få vægten fordelt på hele rummet, så det var ok. Men vi overhalede den del biler som havde lang mere fyld i deres bil og det var lige før at bagenden stødte på vejen. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar