Nu kan det godt nok mærkes

2. marts 2013

.. at jeg vågnede klokken halv 5. Selv om det er lidt tidligt for en lørdag aften, så tror jeg nu alligevel at jeg vil vil finde min dyne og en enkelt bog. Det kan jo være at jeg ligefrem når at få læst et par sider eller fem, inden jeg falder i søvn.

I morgen er atter en dag og den skulle efter sigende blive flot og jeg har sågar en brunchaftale med to skønne kinder i Odense midtby.

Godnat til dig der læser med. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar