Menu
Livet

På tirsdag sker det

…mit “nye” liv starter. Ja, hvis man ellers kan kalde det 🙂

Nå men i hvertfald skal jeg fra på tirsdag til at cykle på arbejde. Helt og aldeles selvvalg. Ikke fordi der er noget galt med bilen. Næ det er fordi jeg jo skal have noget motion og fordi der snart er en Tøserunde der venter d. 1 juni og jeg skulle jo gerne have lidt kilometer i benene i år og ikkekøresom sidste år, hvor jeg tog den på “rutinen”.

Så på dagens tysklandtur, købte jeg lidt ting som, sammen med toilettaske og håndklæde skal derud og stå allerede fra mandag af. Nemlig en lille billig føntørre og et glattejern (jeg vil nemlig ikke have mit dyre grej med herhjemme fra), så krøllerne kan trækkes lidt ud.

20130302-190335.jpg

Jeg glæder mig til at skulle til at cykle de 12,5 km der er hver vej og den motion det giver. Ud over motionen, giver det osse masser af frisk luft. Så hovedet bliver blæst igennem inden jeg lander herhjemme.

Cyklen er gjort klar og lige nu ligger der et par poser i bryggerset, som skal med mandag, så tingene er klar til tirsdag.

Det bliver fedt – hvis bare det ikke regner for meget. 😉

6 kommentar

 • Per Teilmann
  2. marts 2013 at 19:46

  Held og lykke med projektet 🙂 og det gælder både vejret, træningen og Tøserunden 😉

  Reply
  • Catarina
   2. marts 2013 at 19:53

   Mange tak skal du have Per. Håber vejret er lidt på mon side under træningen, men også at vejret er bære til årets Tøseunde end det var sidste år. 🙂

   Reply
 • Susanne
  2. marts 2013 at 19:58

  Ja det bliver dejligt at komme i sadlen igen, jeg påtænker også at få det blå lyn ud af gemmerne her en af dagene. Måske den skulle ud og snuse til vejret i morgen, når vi lige besøger min mor, for min far er ikke kommet hjem endnu, øv.
  God fornøjelse med det “nye” liv 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. marts 2013 at 21:28

   Aii, er han endnu ikke kommet hjem Susanne, troede faktisk at han ville komme hjem til weekenden. Men på den anden side, hellere de beholder ham til han er helt klar til at komme hjem.

   Du må ud på cyklen og ned og besøge ham i morgen, det tronen han bliver glad for. 🙂

   Reply
 • Pernille
  3. marts 2013 at 19:30

  Jeg synes I er seje med sådan en omgang Tøserunde. God fornøjelse med arbejdstilogfracyklingen, og sikke en god ide med billigt grej i arbejdsgarderoben, når cykelturen skal vaskes af 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. marts 2013 at 07:05

   Det synes jeg også Pernille og ja, det bliver en lidt sej tu, men også sjov. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar