Frokosttid

4. marts 2013

20130304-130341.jpg

Så blev det mon tur til frokost. Jeg elsker at jeg er sidste mand der går ned til frokost, for. Den måde får jeg frokoststuen for mig selv og det betyder at jeg kan sidde og læse eller alt muligt andet. Det er ikke så let hvis der sidder flere, så skal jeg ligesom være lidt social.

Nu vil jeg læne mig tilbage og smække benene op. Hep for mig. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.