Menu
Dagligdagen

Jeg prøvede ellers ihærdigt

…at suge alt kraften ud af Mettes påskeæg, men det lykkedes ikke.

20130304-193433.jpg

Så i stedet kastede jeg mig over noget rugbrødsbagning som slet ikke kan sammenlignes med det æg, Om en time er det klar, men der gider jeg nok ikke spise det.

Men så fik jeg da lavet det. 😕

6 kommentar

 • Mette
  4. marts 2013 at 20:15

  Det ser nu ellers også skide godt ud det brød… og jeg vil altså gerne understrege at jeg startede aftenen med noget sundt brød og at ægget faktisk ikke var ret stort 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. marts 2013 at 20:19

   Synd at ægget ikke var så stort, for så kunne godt have nøjes med det. 😀
   Det er s** vildt så chokoladesyg jeg er – nå men rigtig mad er nu heller ikke at kimse af. 😉

   Reply
 • Layoni
  5. marts 2013 at 07:26

  Godmorgen Catarina 🙂 hi hi det har jeg tit prøvet også, men det ender altid med jeg spiser chocoladen, så derfor har jeg det slet ikke i huset mere, for kender min svage søde tand. Det rugbrød er altså så fantastisk godt. Her i huset bliver det bagt 2 gange om ugen efterhånden 🙂 rigtig god tirsdag 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. marts 2013 at 10:17

   Godmorgen Layoni
   Vi har heller ikke noget særligt eller intet i huset, fordi jeg slet ikke kan holde fingerne fra det. 🙂
   Vi elsker også det brød og bager det også ofte. Og det bedste er næsten, at det er så dejligt let at lave og ingen tid tager. 🙂
   Også en rigtig god solskinstirsdag til dig 🙂

   Reply
 • Layoni
  5. marts 2013 at 18:06

  Det er nemlig det bedste ved dette brød, at det kun tager et par minutter at røre sammen, og kun skal have en time i ovnen 🙂 jeg har sågar et stående i ovnen nu ,som jeg vil have med til mine kollegaer i morgen. Jeg har pralet så meget af denne opskrift, at de da er nødt til at smage det, og måske de endda selv vil have opskriften 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. marts 2013 at 18:11

   For et par måneder siden var jeg også nød til at have et med af nøjagtig samme grund som du. 🙂 Og ved du hvad…. de var alle imponeret over hvor lækket det smagt i forhold til ingredienser og tidsfordrivs. Hver og en af dem har du opskriften og bager det af og til. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar