Mandag startede med lidt blogproblemer

4. marts 2013

20130304-072655.jpgNogle gange er det sundt at sove på “problemerne”, for så er de måske til at klare. Iaftes så jeg nemlig helt tilfældigt at der var gået lidt koks i fotoalbummet her på siden, mest det med portrætterme på, og jeg kunne ikke lige greje hvorfor. Men da jeg vågnede her til morgen, så vidste jeg hvad der var galt og hvordan jeg skulle rette det. Så mandagens lille fotoproblem er løst inden dagen næsten er begyndt.

Hvis hele ugen fortsætter på samme måde, så klageret bestemt ikke.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Helle K. 4. marts 2013 at 08:03

  Godt du fik det på plads. Det er sjovt som søvn nogle gange kan løse problemer.
  God mandag 🙂

  • Reply Catarina 4. marts 2013 at 12:33

   Jeg synes det ofte er sådan, at hvis man først får sovet på noget der irriterer, så er det ikke så slemt dagen efter og det samme med problemer. 🙂

   Osse en god dag til dig Helle. 🙂

  Skriv en kommentar