Mandag startede med lidt blogproblemer

4. marts 2013

20130304-072655.jpgNogle gange er det sundt at sove på “problemerne”, for så er de måske til at klare. Iaftes så jeg nemlig helt tilfældigt at der var gået lidt koks i fotoalbummet her på siden, mest det med portrætterme på, og jeg kunne ikke lige greje hvorfor. Men da jeg vågnede her til morgen, så vidste jeg hvad der var galt og hvordan jeg skulle rette det. Så mandagens lille fotoproblem er løst inden dagen næsten er begyndt.

Hvis hele ugen fortsætter på samme måde, så klageret bestemt ikke.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 4. marts 2013 at 08:03

  Godt du fik det på plads. Det er sjovt som søvn nogle gange kan løse problemer.
  God mandag 🙂

  • Reply Catarina 4. marts 2013 at 12:33

   Jeg synes det ofte er sådan, at hvis man først får sovet på noget der irriterer, så er det ikke så slemt dagen efter og det samme med problemer. 🙂

   Osse en god dag til dig Helle. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.