Menu
Dagligdagen

Kolde kinder, finger og lidt kolde tær

IMG_1862
~Rygsækken pakket og klar.

I dag var det jo dagen hvor mit 4 hjulet transportmiddel skulle parkeres og den tohjulede tages i brug. Jeg var lidt nervøs for om jeg ville komme til at fryse, da termometret kun viste -0,8° her til morgen. Jeg har nemlig ingen lage/vinter cykelbukser da jeg ikke tidligere har medt at det var nødvendigt. Det er det egentlig heller ikke, for jeg brugte samme opskrift som til , nemlig knælange cykelbukser og de lange løbestrømper. Det fungerede rigtig fint, mine ben frøs ikke, men det gjorde jeg på mine fingre og tær. Jeg havde nemlig ikke andet end små fingerløse cykelhandsker på og gummidsko på fødderne.

Nu har jeg bestilt kombi-pedaler så jeg kan få mine cykelsko på, til og fra arbejde, og almindelige sko, når jeg bare cykler for hyggens skyld.

2 kommentar

 • Nola
  5. marts 2013 at 13:35

  pyha, ja det lyder som en kold fornøjelse! Flot at du kører dit projekt igennem. Og det giver en skøn følelse, ikke?!

  God tur hjem og ha’ en dejlig tirsdag :_)

  Reply
  • Catarina
   5. marts 2013 at 13:49

   Takker. 🙂 Jeg elsker jo i bund og grund at cykle, så det gør det hele lettere, men det er mere det at gå forbi bilen og lade den stå. Hvis vi ikke havde nogle af bilerne, eller jeg ikke havde min, så var det jo sådan. Sådan vardet jo da jeg var und og der cyklede jeg til alt. 🙂
   Også en god tirsdag til dig. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar