Normalen er kort, men i dag var den lang

8. marts 2013

20130308-165740.jpgJeg er lige landet herhjemme og er mere end godt brugt. Fredage er normalt lig med en dejlig kort arbejdsdag og jeg elsker mine fredage. Tænk at efter så mange år på arbejdsmarkedet, har det, de sidste 2 år været muligt, at holde fri allerede til middag hver fredag. Jeg elsker det.

Men i dag, har jeg haft en næsten hele dagen fyldt med møde og nogle deadlines som bare skulle overholdes. Og når det ikke kun er mig selv jeg er afhængig af, så kan jeg godt blive en smule spændt for. Men alt flaskede sig og jeg kan nu endelig holde weekend. Så skønt.

Hvis jeg gider, så skal jeg lige ud og køre en lille tur, for cykelsmeden har lige ringet og fortalt, at min cykel var klar. Men på den anden side, det kan sikket også vente til i morgen. For nu vil jeg drikke en kop te som manden lige har serveret for mig her for enden af langbordet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.