Morgenudsigten er slet ikke værst på sådan en blæsende søndag

10. marts 2013

20130310-070354.jpg20130310-070358.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Kaja 10. marts 2013 at 08:26

  Hej Catarina.
  Hvor er du heldig, vi har snestorm.
  Det er fantastisk, så hurtigt vejret ændrer sig.
  Du må have en god søndag.
  Hilsen Kaja

  • Reply Catarina 10. marts 2013 at 10:03

   Puha, et lyder sørme ikke rart Kaja – her blæser det kun og det er da bestemt bedre end snestorm. Uff og så nu hvor foråret skulle være undervejs. 🙂

   Du ønskes også en god søddag. 🙂

 • Reply Layoni 10. marts 2013 at 18:16

  IIIh hvor er du heldig med solskin ind af vinduet. Jeg måtte stride mig frem på arbejde i morges i snestorm. Sneen føg mig om ørerne, og måtte af cyklen op til flere gange. Føj siger jeg bare, og kulden er snart ikke til at holde ud mere. Det var ellers så lækkert i tirsdags, hvor jeg fik en masse lavet i haven, men foråret må da snart komme 🙂 god søndag aften til dig og dine Catarina 🙂

  • Reply Catarina 10. marts 2013 at 19:11

   Aii. For filan da, sikke et vejr det har været bos dig i dag. Så er jeg en smule glad for at vi “kun” har haft den bidende kulde at sloges med i dag. Håber virkelig at du havde godt med tøj på så du ikke blev alt for nedkølet. 🙂

   Håber vejret bliver mere tåleligt i morgen, hvor også jeg skal ud på cyklen. 🙂

   Du ønskes også en god og forhåbentlig dejlig var søndagaften Layoni. 🙂

  Skriv en kommentar