Menu
Dagligdagen

Hvordan ændring af planer lige pludselig giver en weekendfri

20130322-055137.jpg

I dag fredag, skulle min kære veninde fra det nordjyske ellers være kommet ned til en hyggeweekend, men en ændring i hendes planer gør, at sådan bliver det ikke. Lige pludselig står jeg så med en weekend, hvor der ingen planer er. Det er egentlig ok, for nu er både Søren og Christian nedlagt med en træls forkølelse og hoste.

Ærligtalt, så er det hele jo ikke så skidt, at det ikke er godt for noget, for så har jeg jo pludselig fået en helt normal fredag foræret, en fredag hvor dag går jeg fra job i normal tid og ingen andre planer har. En helt almindelig weekend, er vis ikke det værste jeg kan blive udsat for. Og med en sol som er på vej op i horisonten og en himmel der tegner til at blive blå, forlanger jeg ikke ret meget mere, ja, det skulle dog lige være at alt det sygdom som er rundt om mig, gik igen. 😉

14 kommentar

 • gittesp
  22. marts 2013 at 06:17

  Det er da slet ikke dårligt – sådan at få en masse tid foræret. Nyd det og rigtig god weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. marts 2013 at 06:21

   Tak skal du have Gitte, men skal nok blive nydt, det lover jeg dig. 🙂
   Og en god en til dig også. 🙂

   Reply
 • Nola
  22. marts 2013 at 07:21

  Ærgeligt med venindebesøget, men måske meget godt når nu familien er syg. Og en pludselig helt uplanlagt fri weekend i det bedste vejr, kan gøre en næsten helt høj, ikke? 😀
  Nyd det rigtig meget 🙂
  P.S. Hvis du havde været her i nærheden kunne du været kommet med på Grafik udstilling – det ville helt sikkert interessere dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. marts 2013 at 08:08

   Aii, Nola, det udstilling gad jeg da virkelig godt se. Du må endelig tage billeder og skrive om den på bloggen. 🙂
   Jeg kunne i realiteten godt hoppe på et fly til Zürich, men jeg må nok heller lade være. 😉

   Det er faktisk ret så velkommen den her weekends pludselige frie timer. 🙂

   Reply
   • Nola
    22. marts 2013 at 12:40

    det lyder som en rigtig god ide…..så kunne vi kigge udstilling og blive fyldt op med en masse gode nye ideer, måske melde os til en lille workshop eller to, sidde på en fortovscafe og nyde forårets duft og lade solen slikke os med 13°, shoppe lidt rundt i downtown, vandre op på vores husbjerg og nyde solnedgangen over Zürichsøen……nåe nej, du skrev jo at du hellere måtte lade være – rigtig skam 😉

    Reply
    • Catarina
     22. marts 2013 at 13:15

     Aiii, hvor du lokker – hvor gad jeg godt en weekend på den måde. Måske vi skal finde ud af noget på et tidspunkt hvor der igen er sådan en udstilling og workshops. Jeg gider rigtig gerne og så eller slænger rundt i byen og bare nyde og hygge. 🙂
     Og med de varmegrader du lover, er jeg så tændt. 🙂

     Reply
     • Nola
      22. marts 2013 at 13:27

      ja ingen dårlig ide 🙂

      Reply
      • Catarina
       22. marts 2013 at 15:52

       Jeg er faktisk vil med den Nola. 🙂

 • Koh-I-Noor (Bettina)
  22. marts 2013 at 10:05

  Nogen gange når man helt vildt meget, når man uventet får nogle fridage. Men om ikke andet, er jeg sikker på, de syge gerne vil pusles om og forkæles.
  Du kunne jo også forkæle dig selv 🙂
  God weekend!

  Reply
  • Catarina
   22. marts 2013 at 13:12

   Nu får vi at se om jeg orker at pusle om dem – aii, det gør jeg nok. 🙂

   Men dejlig med ekstra frihed og ja, noget af tiden skal bruges helt for mig selv. 🙂

   Du ønskes osse en god weekend. 🙂

   Reply
 • Susanne
  22. marts 2013 at 14:42

  Håber du har fået ligeså flot vejr som os, her stråler solen fra en næsten skyfri himmel…. det er skønt, lad os få noget mere end det, så sneen kan forsvinde 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. marts 2013 at 15:54

   Det har været det mest fantastiske vejr hele dagen Susanne og jeg har nydt at solen viser os sit smukke ansigt og faktisk har den allerede en del magt. Vi har stadig en del sne, men det smelter stille og roligt, så det går da den rigtige vej. 🙂

   Reply
 • Annemette
  23. marts 2013 at 00:50

  Det lyder dejligt med sädan en friweekend 😉 Tror sagtens jeg kan finde en ekstra pensel, sä du mä gerne komme herned og male sovevaerelse for mig, hvis altsä du kommer til at kede dig 😀

  God weekend 😉

  Reply
  • Catarina
   23. marts 2013 at 07:37

   Hi hi, ja, og jeg er faktisk ikke så ringe til at svinge en malerpensel, men jeg tror nu ikke jeg kommer til at kede mig, det er sjældent jeg gør det Annemette. 😉

   I må også have en god arbejdsweekend. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar