Ja da – gør det Catarina

22. marts 2013

20130322-201524.jpg

Sidder og hygger ved langbordet, mens den syge mand er fladet i søvn på sofaen. Lige nu overvejer om jeg ikke skal tænde for Netflix på computeren og åben for tegneprogrammet på iPaden. Det ville da være total hygge i eget selskab.

Jeg tror squ jeg gør det. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Mette 22. marts 2013 at 20:57

    Det lyder bare så hyggeligt Catarina. Og dejligt at høre, at din mor er hjemme igen. Kam du nu nyde weekenden :-). Jeg har nu påskeferie. Det er bare herligt.

    • Reply Catarina 23. marts 2013 at 07:33

      Aii, hvor fedt med påskeferie – sådan en ferie kunne jeg godt bruge lige nu, men desvære er tiden ikke til det. 🙂 Må du nyde den i fulde drag Mette. 🙂

    Skriv en kommentar