Menu
Livet

Jeg er en sucker for morgenhygge

20130323-082134.jpg

Jeg elsker simpelthen mine morgner om det er hverdags morgner eller weekendmorgener. Selvfølgelig holder jeg aller mest af weekendmorgener eller feriemorgener. Bare det, at have tid til at sidde for enden af langbordet midt i huset, der hvor jeg kan følge med i næsten alt hvad der sker i resten af huset og nyde tiden er altså skønt.

Jeg breder mig og ved at det ikke gør noget, for der er intet jeg skal nå i dag og hvis der kommer noget op, ja så er jeg lige så hurtig til at samle mig sammen igen.

Nyd din morgen, solen skinner, fuglene fløjter foragtere uden for mine vinduer.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

13 kommentar

 • Nola
  23. marts 2013 at 09:29

  Morgener er også dejligt…..det ser da også flot ud med hele Apple paraden 😉 og så er hyggen jo forprogrammeret. Under finder jeg ingen morgenhygge, men om så mere i weekenden. Men nu er det slut……det er med at komme ud i lørdagen 🙂
  Super god dag til dig…….og nyd at foråret stille kommer krybende.

  Reply
  • Catarina
   23. marts 2013 at 10:37

   Jeg ar brut computeren til at se lidt tv på, iPaden til at skrive og spille og telefonen måtte heller oplades. Alt det mens solen stor op og sikke jeg hyggede mig. 🙂

   Jeg er ved at overveje at finde badet og så også komme ud i lørdagen, om det lykkedes, det finder ejg ud af i løbet af et par timer. Du må have en fantastisk lørdag og så glæder jeg mig til at prøvesmage din kage i aften. 🙂

   Reply
 • Pernille
  23. marts 2013 at 09:55

  God lørdag til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. marts 2013 at 10:38

   Mange tak og rigtig meget i lige måde Pernille. 🙂

   Reply
 • gittesp
  23. marts 2013 at 09:59

  Jeg elsker også morgenerne – alle sammen både dem til hverdag, i weekender, på fridage – ja, selv dem der kommer efter en festlig aften. Jeg nyder dem alle – uanset om jeg blot nyder i mit eget selskab, eller andres – hjemme eller ude. Jeg er bare morgenmenneske. Jeg står faktisk op mere end to timer før jeg skal køre på arbejde, bare for at kunne nyde en lang morgen inden arbejdsdagen begynder. låwe it 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. marts 2013 at 10:39

   Jeg har det præcis som dig Gitte -står altid mindst to timer før op end jeg skal ud af døren, for morgenenerne giver altså bare sådan en skøn energi hele dagen og ja, jeg er også morgenmenneske. Det har jeg dog ikke altid været, men det er kommet med alderen. 😉

   Nyd din lørdag 🙂

   Reply
 • Marina Nothlev
  23. marts 2013 at 13:20

  Jeg elsker også weekend morgener
  Så har jeg tid til at spise – drikke te- læse avisen – høre radio
  Bare starte stille og roligt – skønt
  I dag startede jeg den med en fantastisk løbetur i skoven med sne og klar blå himmel –
  Skønt – sidder så bare nu og nyder te – avis og radio, mens dyner og sengetøj er hængt ud i vinter vejret
  Dejlig lørdag til dig og familien,

  Reply
  • Catarina
   23. marts 2013 at 14:35

   Øj, du har været aktiv i dag. Jeg har ikke lavet noget motion overhoved, men jeg har hygget og hygger nu lidt mere. 🙂

   Synes ugen har budt på alt for mange ting og nu skal der slappes max af. 😕

   Reply
 • Qvinde
  24. marts 2013 at 13:39

  Du er sucker for god hyggestil😉

  Reply
  • Catarina
   24. marts 2013 at 15:52

   Hi hi, du kender mig vis for godt. 😉

   Reply
 • qvinde
  24. marts 2013 at 16:27

  Forkert, jeg kender dig bare så dejlig godt:)

  Reply
  • Catarina
   24. marts 2013 at 16:34

   ♥ ♥ ♥

   Reply
 • Nem og hurtig morgen omelet – Catarina.dk
  16. september 2021 at 12:56

  […] • Pisk æggene sammen i et krus (jeg bruger kruset på billedet her) • Bland det grønne i æggene • Smid kruset (med æggemassen) i mikroovnen på højeste […]

  Reply

Skriv en kommentar