Menu
Livet

Når solen skinner får mine sommerferiedrømme vinger

Sidder med en letter øm hals og et stort krus te for enden af langbordet hvor solen skinner ind gennem de store vinduer. Og men jeg sidder der falder mit blik på vores kogebog/fortællinger fra Provence og jeg må finde lidt billeder frem fra nogle af de ferier vi har holdt dernede. Jeg drømmer om en sommerferie i det smukke Provence, hvor duftene er lavendler følger en som ens egen skygge gør det under den dejligt bagende sol.

Provence
~En smuk mark i nærheden af hvor vi boede sidste vi var i Provence

Provence1
~Drengene nyder at hoppe i det klare og lune vand

Jeg bladre vidre i sommerferiemapperne og falder over et par billeder af det skønne grønne Østrig, hvor søerne er så rene at selv en pool herhjemme ville virke beskidt. Et østrig, hvor man stadig møder køer med kobjælder som tager sig en spadseretur på de mange små stier i bjergene – og ikken mindst køer som læser vejskilte. Hvor luften er så ren at det næsten gør ondt.

Oestrig2Oestrig1
Oestrig
~De to af drengene i hver sin kajak

Jeg drømmer også fantastiske smukke Slovenien, som jeg har set alt for lidt af og som jeg meget gerne vil besøge igen, for rigtigt at få det hele med og suge ind af det meget meget smukke land og dets gestfrihed.

SlovenienSlovenien1

Slovenien2Slovenien3~Smukke Slovenien med søen Bled – der vil jeg gerne ned igen

Mest at alt tror jeg bare at jeg drømmer om varme og sol. Hvor det ikke er nødvendigt at pakke sig ind i lagvis af tøj og støvler, når man skal bevæge sig udenfor. Men bare kan nøjes med en let sommerkjole, hvor jeg kan mærke den lette brise kysse indersiden af mine lår. Hvor tiden er uden betydning, for der er ingenting jeg skal nå og spisetider er ikke eksisterende, da der spises når sulten melder sig. Hvor tempoet er nede, hvor jeg kan følge med, uden at føle mig bagud.

Ahh, sommerferien er heldigvis ikke lang væk og planerne er mange, men alt afhænger af hvordan vejret bliver, for sommer og sol, det skal der være i min sommerferien og helst så meget at jeg ikke længer sukker efter det, når arbejdsdagen atter kalder.

8 kommentar

 • Nola
  24. marts 2013 at 18:18

  Uh ja, der er mange skønne destinationer og valget er svært, for man vil jo helst bare det hele! Prioriteterne ændres med alderen….og sol står ikke længere højest på min liste…..det er mere oplevelsen.
  Øv at du ikke er tilpas….her ligger den yngste også i sengen med halsbetændelse og feber. :-/
  God bedring og nyd en slapper-aften 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. marts 2013 at 18:23

   Tak skal du have Nola og god bedring til yngste, håber det snart er over igen. 🙂

   Jeg har været rigtig mange steder i Europa, det holder vi altid vore sommerferie, men mange af stederne vil jeg gerne gense eller udforske noget mere. Her har sol og sommer højeste prioritet i sommerferien. For med det vejr vi har herhjemme også om sommeren, så vil jeg have sol og sommer i mine tre ugers sommerferie., eller føler jeg ikke jeg har haft sommerferie. 🙂

   Reply
 • Layoni
  25. marts 2013 at 07:29

  Årh hvor ser det bare lækkert ud med sol alle steder 🙂 forstår så udmærket du drømmer dig væk fra iskolde Danmark, men nu skulle det da lysne med plusgrader, hvis vi da kan stole på vejrudsigten 😉 god mandag Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. marts 2013 at 16:52

   Ja heldigvis går vi imod de lyse tider Layoni og det kan også allerede mærkes – villle bare ønske at temperaturene fulgte lidt med, for det er dælem dulme koldt derude. 🙂

   Håber din mandag har været god indtil nu. 🙂

   Reply
 • Annemette
  25. marts 2013 at 15:35

  Laekre feriebilleder, kan godt forstä du drömmer og valget er svaert 🙂
  Vores ferie er fastlagt for hele äret! Vi skal en uge til Mön med svigerfamilien og de saedvanlige 2 uger til det nordjyske og til efteräret tager vi en uges vandreferie i Östrig og derefter kommer juleferien i DK 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. marts 2013 at 16:58

   Det er sjældent vores ferie er faste, det er sådan vi bedst kan lide det. Men jeg kan godt forstå at I er nød til at have bare en smule struktur på jeres, når I også skal hjem til de årlige “begivenheder”. 🙂

   Reply
   • Annemette
    25. marts 2013 at 22:17

    Det er heldigvis kun sommer og juleferie der er faste her, sä forär og efterär plejer ikke at vaere sä planlagte, men i är har vi jo vaeret pä Gran Canaria og det mätte vi planlaegge et är forud da det skulle passe med overraskelse af mine foraeldre 😉

    Reply
    • Catarina
     26. marts 2013 at 06:57

     Ja, det er rigtigt, det kan jeg godt huske. Dejligt at i har plads til uplanlagte smutture. 🙂

     Reply

Skriv en kommentar