Menu
Livet

En slags jubilæum

20130325-071439.jpg

Solen er forlængst stået op og det samme er jeg. Morgen er stille, da Søren allerede er smuttet ud af døren og Sønnike sover og nyder helt sikkert at han ikke skal ud af dynerne denne mandag. Han holder, som den eneste her på matriklen, lang påskeferie. Jeg holder først fra på onsdag eftermiddag og det er i grunden helt ok med mig, for at sidde på kontoret op til påske, betyder at jeg fået en del mere fra hånden, da der disse tre dage, falder en ro på det hele.

I dag har jeg faktisk en slags jubilæum, det er nemlig to år siden jeg startede hos ECOstyle. Tiden er virkelig gået hurtigt og jeg nyder de mange forskellige arbejdsopgaver det ligger i den stilling og ikke mindst det faktum, at jeg kan så inde for de produkter vi sælger.

Jeg tror jeg vil tage en omgang morgenbord med, bare fordi de har holdt mig ud i hele to år. 😀

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Nola
  25. marts 2013 at 08:01

  Tillykke med det, skønt når man er glad for sit arbejde og det motiverer 🙂
  Her er torsdag ikke en helligdag, så vi har også først fri fra fredag, men det er ok.
  Forkæl dine kollegaer, det kommer altid tilbage hi hi 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. marts 2013 at 16:55

   Tak skal du have Nola. 🙂
   Hi hi, ja, forkælelse kommer altid tilbage og sådan er vi derude. 🙂

   Reply
 • Trine
  25. marts 2013 at 11:37

  Tillykke med jubilæet.. Sikke hurtig tiden går.

  Jeg har i dag sagt farvel til mine kollegaer gennem 4½ år og jeg havde også forkælelses-morgenbrød med til dem…

  Reply
  • Catarina
   25. marts 2013 at 16:57

   det er lidt hårdt at skulle sige farvel, det kan jeg selv huske da jeg rejste fra det andet std jeg var og havde været i 8 år. Men nogle gange er det bare det der skal til for at vi kan rygge os. 🙂

   Håber du bliver glad for dit nye liv Trine. 🙂

   Ha’ en god aften.

   Reply
 • Susanne
  25. marts 2013 at 12:43

  Tillykke med jubilæet 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. marts 2013 at 17:00

   Mange tak skal du have Susanne. 🙂

   Reply
 • Pernille
  26. marts 2013 at 00:36

  Hold da op – tiden går stærkt.
  Det er godt med gode arbejdspladser.
  Tillykke med de første to år. Lige om lidt er der gået to mere 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. marts 2013 at 07:00

   Ja, den tid går hurtigt og hurtigere end hvad man lige tror. 😉

   Reply

Skriv en kommentar