Menu
Familieliv

Nu holder jeg her

De sidste par dage, ja faktisk i over en uge har jeg holdt øje med diverse vaskehaller. Jeg er ikke en der gider at holde i kø for at få vasket bil, men der har virkelig været tryk på vaskehallerne her i området, i hvertfald hver gang jeg er kommet forbi. Men lige for et øjeblik siden så jeg at der ved den ene vaskehal kun var én bil der ventede, så jeg smuttede hurtigt ind. Og tro mig, min bil trænger virkelig.

20130327-171329.jpg

Nu holder jeg her og venter på at jeg lige om lidt kan trille ind og forhåbentlig om en 5 minutters tid, kan trille ud i den anden ende med en ren bil 🙂

6 kommentar

 • Trine
  27. marts 2013 at 20:20

  Suk… Kunne du ikke have taget mine med nu du var afsted??

  Reply
  • Catarina
   28. marts 2013 at 06:31

   Hi hi manden spurgte faktisk om lidt af det samme da jeg kom hjem og parkerede ved den anden bil, som stadig trænger. 😉

   Reply
 • Annemette
  27. marts 2013 at 20:56

  Äh hvor Mini’en ogsä traenger til et bad med alt det salt og skidt der sidder over det hele – men det mä vente til efter päske 😉

  Reply
  • Catarina
   28. marts 2013 at 06:32

   Jeg vil næsten påstå at bilen var mere hvis end sort – men heldigvis ikke mere. 🙂

   Reply
 • qvinde
  28. marts 2013 at 09:08

  Sjovt du lige skriver det, jeg prøvede det samme- altså kørte bilen igennem en vaskehal, forleden. Førset gang i flere år, plejer jo at være en opgave for purken- der så desværre blev syg….. lige når bilen trængte allermest;)

  Reply
  • Catarina
   28. marts 2013 at 14:59

   Det pyntede i den grad på den næsten hvide sat bil – nu er den fin sort igen. Måske jeg skal sende purken afsted næste gang. 😉

   Reply

Skriv en kommentar