Menu
Familieliv

Langsom lang Langfredag

20130329-124250.jpg

Endelig er det holdt op med at sne og jeg synes faktisk osse at det er blevet en smule lysere, måske jeg alligevel er heldig at se, bare en smule, til solen i dag.

Her laver vi stort set ikke andet end hvad der lige falder hver især for. Christian er dog på arbejde, men Søren og jeg hygger og snakker om diverse ferieønsker i fremtiden. En lille lur har jeg osse lige snuppet, ikke længe, men bare lige blundet i en halvtimes tid. Fredagen er lang og dejlig langsom. Og der er stadig masser af dejlige fridage forude, så om denne bliver en smule “spildt” på ingen ting er vist helt ok.

Måske jeg senere kaster mig over lidt bageri. Hvis jeg altså synes. 🙂

2 kommentar

 • Trine
  29. marts 2013 at 15:02

  Ja her småsneer det stadig… Kan dog se det lysner i horisonten, så håbet om opklaring lever.

  God Langfredag, det lyder som noget vi kunne bruge.

  Reply
  • Catarina
   29. marts 2013 at 17:13

   Her er det osse begyndt igen, efter at have været stoppet i et par timer. 😕

   Reply

Skriv en kommentar