Langsom lang Langfredag

29. marts 2013

20130329-124250.jpg

Endelig er det holdt op med at sne og jeg synes faktisk osse at det er blevet en smule lysere, måske jeg alligevel er heldig at se, bare en smule, til solen i dag.

Her laver vi stort set ikke andet end hvad der lige falder hver især for. Christian er dog på arbejde, men Søren og jeg hygger og snakker om diverse ferieønsker i fremtiden. En lille lur har jeg osse lige snuppet, ikke længe, men bare lige blundet i en halvtimes tid. Fredagen er lang og dejlig langsom. Og der er stadig masser af dejlige fridage forude, så om denne bliver en smule “spildt” på ingen ting er vist helt ok.

Måske jeg senere kaster mig over lidt bageri. Hvis jeg altså synes. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Trine 29. marts 2013 at 15:02

  Ja her småsneer det stadig… Kan dog se det lysner i horisonten, så håbet om opklaring lever.

  God Langfredag, det lyder som noget vi kunne bruge.

  • Reply Catarina 29. marts 2013 at 17:13

   Her er det osse begyndt igen, efter at have været stoppet i et par timer. 😕

  Skriv en kommentar