Efter turen til Bogense tidligere i dag, havde jeg bestem mig for at jeg ikke ville lave mere end den lammekølle der ligger i køleskabet. Men så kom den tanke alligevel, at drengene slet ikke har fået noget til påske i år, ikke engang et lille påskeæg. Sikke en mor jeg er. Nå men jeg kikkede ud i spisekammeret og så der stadig var en rulle rå marcipan fra jul og jeg havde da osse noget godtr mørkt chokolade og med et fik jeg den take at jeg da kunne lave nogle hjemmelavede påskeæg til dem.
Jeg fandt røremaskinen frem og smed marcipan og en smule florsukker og et par spiseskefulde cognac i og tændte for den. Efter et par minutter, var marcipanen klar til at blive formet til noget der lignede æg.
Chokoladen blev sat over et vandbad og nu er alle 23 æg færdige. De er dog langfra så flotte som dem der kom med posten til mig den anden dag, men pyt, jeg er sikker på de nok skal smage drengene.
8 kommentar
Susanne
31. marts 2013 at 19:40Nøj de ser lækre ud, jeg tog marcipan ud af fryseren for et par timer siden og vil lave æg i morgen, skal bare lige have fat i noget chokolade 🙂
Catarina
31. marts 2013 at 23:11Drengene var vilde med dem og det samme manden. Og med en ældste søn som arbejder hos Peter Beier chokolade, var det vist en ret stor cadeau 🙂
Marina Nothlev
1. april 2013 at 07:34Ej hvor er de fine, det tager faktisk ikke så lang tid at lave.
Jeg er sikker på drengene blev glade for dem
Catarina
1. april 2013 at 07:59De er ikke så pænes om dine, men ja, drengene synes de smagte fantastisk og det er jo hovedsagen. 🙂
qvinde
1. april 2013 at 18:42Godt jeg ikke var der, jeg havde jo på barnligste vis slogedes med drengene for at få flest 🙂
Catarina
2. april 2013 at 06:58Jeg ville godt have set dig kæmpe med Daniel – tror slet ikke du ar kommet til fadet. 😉
Koh-I-Noor (Bettina)
2. april 2013 at 07:09Noj, hvor ser de lækre ud! Jeg er sikker på, de har fået ben at gå på nu.
Catarina
2. april 2013 at 07:38Hi hi, du har fuldstændig ret, der er ikke én tilbage. 🙂