Menu
Familieliv / Livet

Sneen daler og fuglene synger

Foråret er vist en noget blandet fornøjelse i år. Jeg er bestemt ikke vild med at det stadig er så koldt og at jeg er stået op til et let snefald. Men jeg er optimist og er helt sikker på at når først varmen kommer, så kommer den med et brag og sommeren bliver en af de meget varme, sådan én vi mindes med glæde.

20130407-092500.jpg

Morgenteen smager ekstra godt i dag, måske fordi det er Søren der har lavet den til mig. Jeg sidder på min plads ved langbordet og kikker på snevejret, fuglene som stadig og trofast kommer og nyder godt af de frø jeg ligger ud til med, duerne som indimellem sloges lige lovligt meget og de små topmejser som er ligeglade, bare de får mad.

20130407-092503.jpg

Indimellem surfer jeg på nettet, læser lidt hist og her, læser blogs, som ligger ulæst i min reader og spiller Quiz Battle og Wordfeud. Lige nu har jeg gang i 6 spil QB og 2 spil WF, så det er lige til at overkomme.

Min søndag er startet mild og dejlig og jeg er sikker på den fortsætter sådan. Godmorgen. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • gittesp
  7. april 2013 at 10:21

  Det lyder som en skøn start på søndagen 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. april 2013 at 10:31

   Det er det bestemt osse Gitte. 🙂

   Reply
 • jonna
  7. april 2013 at 11:47

  Dejligt du starter godt, her bruger jeg tiden på rengørig, ja alt det der tit blivet skubbet til side, her er der ikke vejr der minder om forår.

  Reply
  • Catarina
   7. april 2013 at 20:56

   Sådan som vejret har været i dag, så er rengøring den helt rigtige beskæftigelse Jonna. 🙂

   Ha’ en god aften.

   Reply
 • Susanne
  7. april 2013 at 11:50

  Ej altså, hvad er det dog for et vejr. Jeg har også overvejet lidt om ikke det er fordi vi får en kanon sommer, det håber jeg sådan 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. april 2013 at 20:57

   I år må sommeren blive en af de gode, for de sidste par år har bestemt ikke været nogen vi kunne råbe hurra for. 🙂

   Reply
 • Annemette
  7. april 2013 at 13:00

  God söndag og hvis du mod forventning kommer til at kede dig mä du ud og bygge en snemand 😀

  Reply
  • Catarina
   7. april 2013 at 20:57

   Hi hi, ja, det var lige før Annemette. 🙂

   Reply
 • Nola
  7. april 2013 at 18:54

  nej nej, det sneer igen?! Det er da for vildt og kedeligt! Jeg hørt i radioen i sidste uge at de regner med at når foråret kommer, så kommer det med sådan et brag at al pollen næsten eksploderer – til stor lidelse for os allergikere. Så lad os overraske 🙂
  god søndag 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. april 2013 at 20:58

   Træls at være allergiker, men dejligt hvis varmen pludselig kommer væltede. Jeg vil bestemt ikke klage 🙂

   Reply

Skriv en kommentar