Endnu et blad til læsning på jobbet

11. april 2013

Jeg elsker at jeg skal læse diverse haveblade på jobbet. Det følger jo ligesom og at jeg ved havd der rør sig og hvad vores konkurrenter laver. I en del af bladene annoncere vi også selv, og det er mig der laver alle annoncerne og sender dem til forlaget som trykklare pdf’er.

20130411-163907.jpg

Der er desværre sket et par enkelte gange, at billederne ikke har stået klar og tydeligt efter tryk så det holder jeg nøje øje med og brokker mig højlydt når det sker. I dag kom Alt om haven og deri har vi også en enkelt annonce. Den står fint og alt er tydeligt og jeg er tilfreds med resultatet.

20130411-163913.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Nola 11. april 2013 at 22:12

  sjovt, så laver vi på det område det samme 🙂 Kan du selv få lov til at sætte siden op som du lyster eller er det givet i forvejen? Det ser fint ud og er super overskueligt! Ja, man skal holde ved lige indtil sidste detalje for man ved aldrig helt hvem der sidder i den anden ende!
  Rigtig god arbejdsdag i morgen 🙂

  • Reply Catarina 12. april 2013 at 06:10

   Her kulle de farver der skulle bruge i den grønlige ende og der skulle være en lilje med prikker for oven og der skulle stå ADVERTORIAL i øverste højre hjørne og vores ligo måtte ikke vises – da det er det der viser at det er en ADVERTORIAL annonce. Men ellers har jeg rimelige frie tøjler når bare vores brandbook overholdes. 🙂

 • Reply Trine 12. april 2013 at 06:17

  Ja der kan skisme være mange regler der skal overholdes med de kære logoer og retningslinjer for det ene og det andet.
  Men flot ser det ud.

  • Reply Catarina 12. april 2013 at 06:20

   Mange tak Trine. 🙂 Ja, nogle gange er det med at holde tungen lige i munden. Men det er nu osse meget sjovt at have nogle linjer at gå efter og på den måde se om man ikke kan få det bedste ud af det. 🙂

 • Reply gittesp 12. april 2013 at 07:29

  Spændende job, du har – lyder det til 🙂
  … og hvor skønt at du sådan er nødt til at læse havemagsdiner 🙂

  God dag

  • Reply Catarina 12. april 2013 at 13:33

   Jeg nyder det osse Gitte. 🙂

  Skriv gerne en kommentar