Produktiv og aktiv dag i forårsluften

17. april 2013

Der kam rigtig meget fra hånden på jobbet i dag. Det hjælper virkelig at være de få men effektive på kontoret.

Da jeg, efter at have sidde på min pind det meste af dagen, endeligt ramte matriklen her, kunne jeg se at min far havde været her og tømt tagrender og fejet alle terrasser, indkørsel og trapper. Så smed alle mine ting ind på langbordet og iførte mig mine træsko g smutte ud i det ode vejr for at få bugt med algerne, som efter en lang vinter, var dem der herskede på fliserne.

20130417-190037.jpg

Et par timer efter jeg var gået i gang, var jeg færdig med at bruge vandkanden med spredebom og AlgeFri N. Nu lader jeg varmen og solen klare resten og senest weekenden (hvis temperaturen ikke dykker for meget), er alle grønnebelægninger fra mine fliser væk. Jeg glæder mig i den grad til terrasselivet og den nydelse der følger med.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

10 kommentarer

 • Reply Yt 17. april 2013 at 20:46

  Det er altså en god far du har.
  Dejligt at komme hjem til.

  Yt.

  • Reply Catarina 18. april 2013 at 06:19

   Ja han er guld værd Yt og det er skønt han gider komme herud og hjælpe. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 17. april 2013 at 22:22

  Vidunderligt din far kan hjælpe til, når manden din, er så meget hjemmefra.
  Super det holdt tørvejr hos jer, regnen ramte her kl. 17 ca. i dag. Det er bygevejr, og nu trommer det mod vinduet igen.

  • Reply Catarina 18. april 2013 at 06:20

   Det var skønt vejr i går Karin og dejligt at få nået lidt derude. I dag er vejret knap så smukt, men stadig lidt lunt. 🙂

 • Reply Annemette 17. april 2013 at 22:29

  Skønt at komme hjem og der er ordnet så meget mens du har været på arbejde, ikke dårligt med sådan en far 🙂

  Er de begge forresten helt ovenpå igen, efter alt det sygdom de var igennem?

  • Reply Catarina 18. april 2013 at 06:22

   Nej det er bestemt ikke dårligt og jeg glæder mig over det hver dag. 🙂

   Min far er helt på toppen igen og med min mor går det stille og roligt (meget roligt) fremad. Så det er dejligt for dem begge. 🙂

   • Reply Annemette 18. april 2013 at 15:22

    Det er godt at höre 🙂

    • Reply Catarina 18. april 2013 at 19:02

     Ja, det er skønt det går fremad. 🙂

 • Reply Nola 18. april 2013 at 06:15

  En aktiv dag! Og herligt med sådan en far 🙂
  Rigtig god torsdag 🙂

  • Reply Catarina 18. april 2013 at 06:23

   Ja, det er set ikke så tosset med sådan en far der har lyst til at rode i haven og at det er så er min, er jo bare toppen. 🙂

   Du må også have en god torsdag Nola. 🙂

  Skriv gerne en kommentar