Brugt med brugt på

24. april 2013

Har har lige været nød til at snuppe en lille rekreerende lur, for overhovedet at kunne samle mig om at være til. De sidste par døgn har trukket tænder ud og med at for lidt søvn i bagagen, var det nødvendigt at gøre noget. Det blev til en lille lur efter hjemkomsten fra jobbet, og indrømmet, den gjorde i den grad underværker. Nu kan jeg i det mindste klare at holde mig våden til jeg engang i aften skal rigtigt i seng. 🙂

Det er nu skønt at weekenden er inde for rækkeviede – det kan vi vist alle holde til.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 25. april 2013 at 08:30

  En powernap kan være relevant i ny og næ. Du bøjede dig, det var dig vel ondt.

  • Reply Catarina 25. april 2013 at 21:54

   Den var rigtig givende og lige præcis lang nok til at jeg kunne klare mig igennem aftenen uden at være for træt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.