Brugt med brugt på

24. april 2013

Har har lige været nød til at snuppe en lille rekreerende lur, for overhovedet at kunne samle mig om at være til. De sidste par døgn har trukket tænder ud og med at for lidt søvn i bagagen, var det nødvendigt at gøre noget. Det blev til en lille lur efter hjemkomsten fra jobbet, og indrømmet, den gjorde i den grad underværker. Nu kan jeg i det mindste klare at holde mig våden til jeg engang i aften skal rigtigt i seng. 🙂

Det er nu skønt at weekenden er inde for rækkeviede – det kan vi vist alle holde til.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Karin Abildhauge 25. april 2013 at 08:30

    En powernap kan være relevant i ny og næ. Du bøjede dig, det var dig vel ondt.

    • Reply Catarina 25. april 2013 at 21:54

      Den var rigtig givende og lige præcis lang nok til at jeg kunne klare mig igennem aftenen uden at være for træt. 🙂

    Skriv gerne en kommentar