Menu
Hverdagen

Brugt med brugt på

Har har lige været nød til at snuppe en lille rekreerende lur, for overhovedet at kunne samle mig om at være til. De sidste par døgn har trukket tænder ud og med at for lidt søvn i bagagen, var det nødvendigt at gøre noget. Det blev til en lille lur efter hjemkomsten fra jobbet, og indrømmet, den gjorde i den grad underværker. Nu kan jeg i det mindste klare at holde mig våden til jeg engang i aften skal rigtigt i seng. 🙂

Det er nu skønt at weekenden er inde for rækkeviede – det kan vi vist alle holde til.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Karin Abildhauge
  25. april 2013 at 08:30

  En powernap kan være relevant i ny og næ. Du bøjede dig, det var dig vel ondt.

  Reply
  • Catarina
   25. april 2013 at 21:54

   Den var rigtig givende og lige præcis lang nok til at jeg kunne klare mig igennem aftenen uden at være for træt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar