Elsker bøger og specielt dejlige bøger

26. april 2013

Den anden dag da jeg returnerede til kontoret fra det tyske, lå der en stor pakke på mit skrivebord. Jeg vidste at jeg ikke havde bestilt noget, så jeg var ret spændt på hvad den indeholdt. Jeg fik den hurtigt pakke ud og så der lå 5 lækre havebøger i fra Dorthe Kvist. Dorthe sponsorede det firma jeg arbejder i, lidt sidste år og da var vi så heldige også at en stak bøger, men i år har vi ikke sponsoreret noget, men alligevel synes Dorthe, at vi skulle have hendes nye bog “Byhaven”. I aftes da jeg sad og ventede på at Søren skulle komme hjem, fandt jeg bogen frem og kikkede i den.

20130425-221001.jpg

20130425-221005.jpg

20130425-221009.jpg

Den nye bog er præcis lige så lækker, som Dorthes første bog, og jeg er meget glad for at have fået den, osse selvom vi ikke decideret har en byhave her på matriklen, så er der rigtig mange tips og ideer i, som snildt kan bruges i en almindelig parcelhusvillahave.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Pernille 26. april 2013 at 18:33

  Det kribler helt i fingrene for at få lov at bladre med 🙂
  jeg synes bøger er magiske 🙂

  • Reply Catarina 26. april 2013 at 19:13

   Den er rigtig lækker og indeholder mange super gode tips. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 26. april 2013 at 20:28

  God fornøjelse med bogen.
  Nu er jeg jo lidt nysgerrig af natur, det har du opdaget 😉
  Er byhaven til min altan?
  Jeg nyder at se/finde inspiration til at fornyelse.

  • Reply Catarina 26. april 2013 at 20:37

   Tak skal du have Karin. 🙂

   Ja bogen gan du sagtens bruge, bl.a. er der flere passager om planter der ikke skal så i så meget jord, den vertikale have og urtehave på 6. sal. 🙂

 • Reply Nola 26. april 2013 at 21:56

  Skønt med sådan en overraskelse! Bøger er en helt lille verden for sig, og allerbedst hvis man ejer dem og kan tage dem frem hele tiden og igen 🙂

  • Reply Catarina 1. maj 2013 at 19:02

   Jeg kan godt lide konceptet med biblioteker, men jeg har i mit voksne liv slet ikke benyttet sig af det og de bøger jeg læser, er kun nogen jeg ejer, for som du siger, så kan man tage dem frem og læse dem igen 🙂

 • Reply Rav og krat 27. april 2013 at 19:59

  Den bog glæder jeg mig også til 😉
  God weekend

  • Reply Catarina 1. maj 2013 at 19:05

   Det kan du osse godt, for den er super skøn. 🙂

  Skriv en kommentar