Sen frokost, med pæn udsigt

21. maj 2013

20130521-133427.jpg
~Kastanien blomstre så smukt i disse dage

Inden længe er frokosten i eget selskab forbi og jeg vi kaste mig over arbejdet et par timer endnu. Derefter står der endnuengang spinning på programmet, inden jeg smider stængerene op og nyder resten af dagen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 26. maj 2013 at 08:45

  Ja, den er så smuk, cykler forbi et par stykker til og fra jobbet, de er så smukke nu de er i blomst.

  Torsdag var jeg sammen med yngste. Der hvor hun bor er blokkene delt op i flere lommer, med hver deres lille grønne område. Hvert område har et Japansk Kirsebær træ, desværre er blomsterne allerede ved at falde af. Yngste synes det er så trist, det blomstre så kort tid.

  • Reply Catarina 26. maj 2013 at 16:33

   Jeg har det på samme måde som din datter. Jeg synes osse de er rigtig smukke når de blomstre, kirsebærene, men det er alt for kort tid de dør det i. 🙂

  Skriv gerne en kommentar