Menu
Hverdagen

Sen frokost, med pæn udsigt

20130521-133427.jpg
~Kastanien blomstre så smukt i disse dage

Inden længe er frokosten i eget selskab forbi og jeg vi kaste mig over arbejdet et par timer endnu. Derefter står der endnuengang spinning på programmet, inden jeg smider stængerene op og nyder resten af dagen.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Karin Abildhauge
  26. maj 2013 at 08:45

  Ja, den er så smuk, cykler forbi et par stykker til og fra jobbet, de er så smukke nu de er i blomst.

  Torsdag var jeg sammen med yngste. Der hvor hun bor er blokkene delt op i flere lommer, med hver deres lille grønne område. Hvert område har et Japansk Kirsebær træ, desværre er blomsterne allerede ved at falde af. Yngste synes det er så trist, det blomstre så kort tid.

  Reply
  • Catarina
   26. maj 2013 at 16:33

   Jeg har det på samme måde som din datter. Jeg synes osse de er rigtig smukke når de blomstre, kirsebærene, men det er alt for kort tid de dør det i. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar