Søde dejlige solskinsfredag

IMG_1633

Weekenden venter lige om hjørnet og solen skinner fra en skyfri himmel. Engang sent eftermiddag, lander en af fantasterne fra det Skørping. Jeg glæder mig til et lille døgn i hendes dejlige selskab, inden i morgen skal fortsætte til København og vidre sydover, hvor Italien den næste uges tid vil kunne nyde hendes selskab.

De få timer jeg i dag skal tilbringe på jobbet, skal bruges til at få ender til at mødes, så jeg med god samvittighed, frådende kan kaste mig ind i weekenden. Men inden jeg når så langt, skal teen lige nyde på den lille terrasse mod øst, hvor solen allerede varmer så skønt.

Ha’ en dejlig fredag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “Søde dejlige solskinsfredag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.