Jeg venter til i morgen

25. maj 2013

20130525-135725.jpgJeg har lige vinket farvel og ønsket veninden en god tur til Italien og vi er atter bare os herhjemme. i formiddags, efter morgenmaden, tog veninden og jeg tog ud i Plantograma og selvom jeg have regnet med at der var en del mennesker derude i dag, det er jo weekend for at købe planter til mine krukker. Jeg havde faktisk troet at der var flere derude end der egentlig var, for vejret var til indeshopping, da de regnede, men der var faktisk ikke så mange derude. Det betød så kun, at der var plads til at loppe rundt og kikke og finde de planter jeg ville have.

Det blev til en del, men slet ikke nær så mange som de andre år, men mange nok til at der ikke vare mere plads i bilen, da der osse skulle 80 l pottemuldt med hjem. Jeg er ikke sikker på jeg helt har nok til alle potter og krukker. Men så må jeg jo bare afsted igen.

Nu er de alle blevet vandet godt igennem og får lov til at blive stående på terrasse indtil i morgen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

10 kommentarer

 • Reply Susanne 25. maj 2013 at 19:05

  Uh altså bliver så misundelig, for jeg er slet slet ikke med i år 🙁

  • Reply Catarina 25. maj 2013 at 19:09

   Hi hi, så snart at I er færdige med køkkenet er jeg sikker på at du får dine plantet til og med den flotte have du i forvejen har, så lider du vist ikke helt. 😀

 • Reply Therese 25. maj 2013 at 20:54

  Lækre rosa toner du har fundet frem. Glæder mig til at se dem alle i potter 🙂

  • Reply Catarina 25. maj 2013 at 21:47

   Jeg håber det kommer til at se ud som jeg har forestillet mig. 😉

 • Reply Karin Abildhauge 26. maj 2013 at 08:58

  Hvor er de smukke – pragtfulde farver.

  • Reply Catarina 26. maj 2013 at 16:39

   Tak skal du have Karin – det pynter gevaldigt derude på terrassen. 🙂

 • Reply gittesp 26. maj 2013 at 11:28

  Det ser lovende ud, håber du viser det endelige resultat … god søndag 🙂

  • Reply Catarina 26. maj 2013 at 16:41

   Nu er de alle blevet puttet i potter og når jeg lige får mig taget sammen, så skal jeg nok vise billeder Gitte. 🙂

 • Reply Nola 26. maj 2013 at 17:47

  Dejligt når man er nået så langt, så er det ligesom om sommeren rykker lidt nærmere 🙂

  • Reply Catarina 26. maj 2013 at 18:18

   Vi håber sommeren kommer sammen med potteplanteriet – det ville da være dejligt hvis den gjorde. 😉

  Skriv gerne en kommentar