Menu
Annoncering/Sponseret / Dagligdagen

Bilka t-shirts

Kære Catarina,

Vi kender vist alle sammen fornemmelsen af at grave rundt bagerst i skabet efter en ordentlig top. For en t-shirt er jo ikke bare sådan lige – den skal sidde ordentligt, have den rigtige længde og farve og i øvrigt passe til det tøj, du ellers har valgt ud.

Der er ikke mange, der ved, at Bilka året rundt har et lækkert basissortiment af t-shirts og toppe tilpasset årstiden, og i de farver og det look, som man ønsker sig netop denne sæson. Alle toppe er i blød bomuld og med lige præcis så meget elasthan, at de sidder helt rigtigt.

Vi vil gerne tilbyde dig at teste sæsonens kollektion af t-shirts på din blog. Hvis du har lyst til at være med, skal du blot vælge mellem følgende to pakker – vi har vedhæftet billeder, så du kan se dem ordentligt.

Pakke 1:
En tanktop i dusty olive og en i Brook Green
En stroptop i Limelight
En kortærmet tee i Pastel Lilac

Pakke 2:
En tanktop i Brook Green og en i Fusion Coral
En stroptop i Azalea pink
En kortærmet tee med striber

Det eneste, du skal gøre for at være med, er at sende os info på, hvilken pakke du helst vil have og i hvilken størrelse (S, M, L). Vi skal gøre vores bedste for, at du får den pakke, du ønsker dig – og til gengæld skal vi nok garantere, at du får den rigtige størrelse.

Vi ser gerne, at du blogger om stylesne indenfor 2 uger efter du har modtaget pakken, men hvordan du vælger at blogge om dem, er helt op til dig.

Send os gerne et link når din blogpost er oppe, og hvis du lægger det på Instragram, kan du finde os på @mariebujok og @lahmekommunikation.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bedste hilsner / Best regards
M….

Ovenstående mail fik jeg for noget tid siden og jeg kunne ikke stå for tilbudet om gratis at få nogle basis t.shirts/toppe, så jeg sagde “ja tak” og valgte Pakke 1. Det gik ikke mange dage før end at pakken dumpede ind af døren på min arbejdsplads.

IMG_1468

Jeg er ellers ikke meget for at købe toppe og deslige i Bilka, da jeg tidligere har gjort den erfaring at de efter første vask, mildestalt så forfærdelige ud. De blev simpelthen skæve, både på den ene og den anden led. Så det var med en vis skepsis at jeg, inden jeg tog dem på, smed dem i vaskemaskinen. Jeg var lidt spændt på hvordan de så ud, når de var færdige med blive vasket. Men de så faktisk ret pæne ud, ingen skævheder eller andet jeg kunne sætte min finger på.

Nu er de blevet vasket ca. 5 gange hver og der er stadig ingen skævheder, ej heller har de mistet farven. Jeg vil helt kart kikke efter flere basis toppe når jeg er i Bilka, selvom det er sjellent jeg er på de kanter.

Sponseret
0

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  2. juni 2013 at 09:33

  Jeg kan bekræfte din anmeldelse Catarina.
  Jeg har gennem flere år, faktisk siden Mille mærket kom ind i Bilkas sortiment, brugt toppe/shirts og leggings/Basis fra Bilka. De er billigere og holder lige så længe, som andre mærker. Det giver muligheden for flere farver.

  Reply
  • Catarina
   2. juni 2013 at 12:59

   Ja, de e faktisk ganske ok. 🙂 Nu har jeg ikke set priserne, men de er helt sikkert noget lavere end andre steder og det er jo noget jeg kan li’ 🙂

   Reply

Skriv en kommentar