Menu
Dagligdagen

Ahh, fredagsfri er nu en god opfindelse

I morges da jeg lå i sengen og bare nød at jeg ikke behøvede at stå op. Lå jeg og kikkede på det åbenstående vindue til venstre for mig og lyttede til fuglene som fløjtede lystigt udenfor. Øjnene gled vidre over til døren for enden af sengen og jeg kunne konstatere at den ikke var var helt lukket, fordi Søren allerede var stået op. Vi har sådan en lidt underlig dør i soveværelset, eller rette og sagt, den er sådan lidt sin egen. Om sommeren binder eden en smule hvorimod, når det er koldt, så gør den ikke. Så vi har simpelthen valgt ikke at gøre noget ved den, for den følger vist bare husets cyklus…. eller noget.

Mens jeg lå der i sengen og så på døren, tænkte jeg på de ting jeg skulle have med til Køge senere i dag. Jeg overvejede et kort øjeblik at række ud efter min telefon for at notere noget af det ned, men gjorde det ikke. I stedet satte jeg mig op og strakte mig og følte efter hvordan kroppen havde det efter gårsdagens dårligdom. Kroppen føltes ok, og med kun et par ømme mavemuskler tilbage.

Jeg svingede benene ud af sengen og lod dem bære mig ud i badeværelset, som ligger til højre for min side af sengen. Vi har eget badeværelse i forlængelse af vores soveværelse, så det tog ikke mange sekunder før jeg stod foran spejlet. Jeg fik lidt vand i ansigtet og en tandbørste i munden og følte mig omgående meget mere lækker. Mit morgenbadbad ville jeg vente med, da jeg havde fået den tanke, at bilen skulle have en omgang inden afgangen senere.

Efter badeværelsetbesøget, gik jeg ud til langbordet og blev mødt af Søren, som allerede sad og arbejde. Jeg fik serveret min te, præcis som jeg kan lide den, skoldhed og med en god skvat mælk i. Da vi havde sludret lidt og Søren atter blev nød til at tage øjnene fra mig og hellige dem sit arbejdet, hoppede jeg i lidt tøj og startede bilen.

20130531-113912.jpgJeg ankom til vaskeallen og kunne konstatere, at min idé med at komme op og få rentgjort bilen, var ret så god, for der holdt ingen andre biler i kø og jeg kunne køre bilen ind imellem stængerne der fortæller om jeg er helt fremme. Ud og om bag bilen for at afmontere antenne og så eller frem med kortet. Jeg fik valg min vask og stod så og betragtede de store børsters gang hen og over bilen.

Da vasken sluttede kørte jeg bilen over i afdelingen for støvsugning og smed poletten i. 7 minutter tog det at komme helt ind i alle afkroge af bilens indre, men så var den også fuldstændig fnugfri.

Hjemme igen, gik jeg igang med at vaske vinduerne inde i bilen og derefter fik den en omgang med venyl-makeuppen. Det er skisme lige før den ligner en hel million. Det kan man ikke sige om mig, men det er kun fordi badet stadig venter på at jeg skal indtage det. Men det vil jeg råde bod på nu så….

0

6 kommentar

 • Nola
  31. maj 2013 at 13:39

  Herlig start på en fredag! uhh, den med vaskehallen skulle jeg vist også prøve….men tror jeg udskyder det til solen skinner igen.

  Ihverttilfælde ønsker jeg dig og hele cykelteamet et super løb og mange herlige timer i hinandens selskab 🙂
  God vind……… 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. juni 2013 at 05:32

   Mange tak skal du have Nola. Jeg er sikker på at truen i dag nok skal blive skøn og lidt øm. 😉

   Reply
 • Susanne
  31. maj 2013 at 17:01

  Lyder som en dejlig start på dagen 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. juni 2013 at 05:32

   Helt bestemt Susanne. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  2. juni 2013 at 10:16

  En vidunderlig begyndelse på en fredag morgen, med det smukke vejr. Meget modsat min. (sov over – alt for meget – nåede både en aftale før job/job/andre aftaler)- Kan mærke reaktionen i dag, eller måske er det blæsten 😉

  Reply
  • Catarina
   2. juni 2013 at 13:09

   Puha Karin, jeg hadder at sove over mig, for hele dagen bliver fuldstændig vendt på hovedet og det bryder jeg mig slet ikke om. 🙂 Men godt du nåede dine aftaler alligevel. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar