Total iorden torsdag blev til fredag

Jeg tror jeg et eller andet med torsdag. Torsdag var nemlig dagen hvor jeg blev inviteret ud til frokost af en fransk herre, men takkede nej og tirsdag var osse dagen hvor en skøn københavner kom til fyn og Søren kom hjem. Og denne torsdad, blev lige som en torsdag for et par uger siden, ret så våd.

Da jeg ankom herhjemme var Søren for længst kommet hjem fra Slovenien og den skønne Københavneren og søren sad på terrassen og hyggede.

Jeg fik sat lidt lækkerier frem som vi kunne nippe til, indtil grillen skulle startes alt imens snakken flød. Vi sad ude på terrassen, selvom vejret ikke var helt så solrigt som vi kunne ønske os, men vejret slog os ikke ud, for selskabet var godt og hjerteligt.

Vi gik alle i køkkenet og fik forberedt maden og tændt op i grillen og så sad vi ellers der igen og hyggede. MAden var den lette slags, hvor et par svinemørbrad blev pakket ind i bacon og grillet og dertil vandmelonsalat og spidskålsalat og intet andet. Men nok til at vi alle blev mætte.

IMG_1917IMG_1918

Deserten var endnu lettere, da jeg bare gik i fryseren og hentede os en is. Dejlig let og uden så meget arbejde i køkkenet. Afenen blev snakket sort og vi tændte lysene på terrassen og fant et par tæpper frem og så sad vi ellers der og snakkede, tale om politik og til tider gik bølgerne højt. Super fedt at vi kan snakke om så mange ting, og være uenige og alligevel er vores grundholdninger ens.

IMG_1921IMG_1922

Da vi ramte midnat, kunne Søren ikke mere (han havde været oppe siden kl 5) og han smuttede i seng. Københavneren og jeg fortsatte snakke til lidt over to, men så måtte vi osse give op og vi fik pakket væk og ryddet op, hvorefter vi osse fant dynerne.

En virkelig skøn forsdag var blevet til fredag, uden at næsten havde lagt mærke til det, måske fordi vi to qvinder havde delt en hel flaske bobler, en flaske hvidvin og en halv flaske rosevin. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Total iorden torsdag blev til fredag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.