Menu
Familieliv

Total iorden torsdag blev til fredag

Jeg tror jeg et eller andet med torsdag. Torsdag var nemlig dagen hvor jeg blev inviteret ud til frokost af en fransk herre, men takkede nej og tirsdag var osse dagen hvor en skøn københavner kom til fyn og Søren kom hjem. Og denne torsdad, blev lige som en torsdag for et par uger siden, ret så våd.

Da jeg ankom herhjemme var Søren for længst kommet hjem fra Slovenien og den skønne Københavneren og søren sad på terrassen og hyggede.

Jeg fik sat lidt lækkerier frem som vi kunne nippe til, indtil grillen skulle startes alt imens snakken flød. Vi sad ude på terrassen, selvom vejret ikke var helt så solrigt som vi kunne ønske os, men vejret slog os ikke ud, for selskabet var godt og hjerteligt.

Vi gik alle i køkkenet og fik forberedt maden og tændt op i grillen og så sad vi ellers der igen og hyggede. MAden var den lette slags, hvor et par svinemørbrad blev pakket ind i bacon og grillet og dertil vandmelonsalat og spidskålsalat og intet andet. Men nok til at vi alle blev mætte.

IMG_1917IMG_1918

Deserten var endnu lettere, da jeg bare gik i fryseren og hentede os en is. Dejlig let og uden så meget arbejde i køkkenet. Afenen blev snakket sort og vi tændte lysene på terrassen og fant et par tæpper frem og så sad vi ellers der og snakkede, tale om politik og til tider gik bølgerne højt. Super fedt at vi kan snakke om så mange ting, og være uenige og alligevel er vores grundholdninger ens.

IMG_1921IMG_1922

Da vi ramte midnat, kunne Søren ikke mere (han havde været oppe siden kl 5) og han smuttede i seng. Københavneren og jeg fortsatte snakke til lidt over to, men så måtte vi osse give op og vi fik pakket væk og ryddet op, hvorefter vi osse fant dynerne.

En virkelig skøn forsdag var blevet til fredag, uden at næsten havde lagt mærke til det, måske fordi vi to qvinder havde delt en hel flaske bobler, en flaske hvidvin og en halv flaske rosevin. 😉

8 kommentar

 • Jan
  21. juni 2013 at 20:42

  Du skulle have fortsat med at fotografere Pia for hvad var det smil ikke endt med at blive 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. juni 2013 at 21:02

   Hi hi, Jan, ja det kunne du tænke dig at vide. Men nu er jeg jo ikke ond mod mine fantaster, så de billeder forbliver private. 😆

   Reply
   • Jan
    21. juni 2013 at 23:19

    OK 😀 …….memte ellers bare, at det – smilet – ville blive så bredt, at der ikke ville være plads til det på billedet 😀 ….

    …..og ja – lad hellere de billeder eller hvad det nu er, forblive private 🙂

    Reply
    • Catarina
     22. juni 2013 at 06:55

     Ha ha Jan, ja det kunne godt være at det blev det. 🙂 Noget har bedst af at forblive offline. 😉

     Reply
 • Pernille
  21. juni 2013 at 21:37

  Det lyder bare rigtig skønt 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. juni 2013 at 21:48

   Det var det virkelig osse Pernille. 🙂

   Reply
 • Mette
  22. juni 2013 at 08:36

  Det lyder som en virkelig hyggelig aften. Dejligt med en rigtig god veninde 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. juni 2013 at 09:30

   Det var det virkelig osse Mette og vi ød at ingen af os skulle op til nogen tid i går. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar