Lidt berømt er man vel altid…eller hvordan man kan se fjollet ud på et avisudklip

IMG_1933

IMG_1934

Billederne i avisen, blev taget i Køge, dagen før vi skulle cykle Tøse-Runden da vi sad og hyggede i Køge midtby. Pia have udklippe med da hun kom i torsdags. Kirsten som sidder helt inde ved vægen i den mørke trøje på øverste billede, havde været så sød at send os tre udklip, et til hver af os, efter vi havde hilst på fotografen, som kom hen til vores bord og fortalte at det så så hyggeligt ud. Vi kendte ikke Kirsten og hendes mand, men da vi alle sad og hyggede og nød vores mad ved Odd Fellow, kom vi i snak, og Kirsten lovede at kikke i avisen om der var nogle billeder af os i den lokale avis.

Hvis nogen skulle være i tvivl, ja så er det mig med den lyse bluse på med det fjogede grin. 😕

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Lidt berømt er man vel altid…eller hvordan man kan se fjollet ud på et avisudklip”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.