Menu
Livet

Nu er det lige ved og næsten

…og jeg har endelig fundet den perfekte readerløsning for mig.

I marts var jeg meget overrasket (men tangering af panik), over at læse at Google havde valgt at lukke deres Reader ned den 1. juli 2013. En reader som jeg har brugt igennem flere år og har været glad for. Og endnu værre var, at jeg vidste, at den reader jeg brugte på min iPhone og iPad, er connektet igennem Google Reader og dermed osse vil være ubrugelig, når vi rammer 1. juli.

Så her sidst i maj, besluttede jeg, at jeg nok bare måtte finde en eller to, som jeg så kunne skifte imellem og jeg tænkte, at jeg med tiden ville jeg nok vende mig til én af dem og så bruge den.

Jeg har dog ikke kunne lade være med at kikke efter alternativer til mit føromtalte valg og har prøvet en del forskellige reader af og for en sikkerhedsskyld, lavede jeg osse en backup af min e subscriptions fra Google Reader, så jeg i det mindste havde dem downloaded som en XML file.

I går fik jeg så en besked inde i appen på Feeddler RSS Reader (her kan du se billeder af funktionerne), at det nu vatr muligt at connecte til andre readere og deriblandt var osse en, som hidtil har været i beta, men som så ret lovende ud, nemlig “The Old Reader“. Ikke ok med, at The Old Reader har rigtig mange lighedspunkter med Google Reader, TheOldReadermen der findes der osse en extension til Safari, Chrome og FireFox, som på præcis samme måde som Google Reader extensionen, viser antal ulæste feeds på selve ikonet. Så fedt.

Og her var det så, at min tidlige dovnloadede XML fil kom mig til gode, for for at få mine feeds over på The Old Reader, skulle nettop den fil bare lige lige uploades. Og endnu en god ting, alle mine feeds i de rigtig mapper og indstillingerne er osse på plads, præcis som på Google Reader. Derefter loggede jeg ind på The Old Reader konto i appen Feeddler Pro på både iPhonen og iPaden og det spiller lige så godt som med Google Reader.

Og er det så her jeg kan sige, at alt godt kommer til den der venter…. Naaaa, jeg tror jeg lader være. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Pernille
  28. juni 2013 at 08:44

  Dejligt du har fundet noget, der passer dig.
  Jeg er blevet rigtig glad for feedly. Og sådan er der noget til enhver 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. juli 2013 at 19:47

   Ja, heldigvis finders der noget til alle. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  28. juni 2013 at 12:44

  Tak for tippet – de andre har bare ikke fanget hos mig, men den her ser perfekt ud.

  Reply
  • Catarina
   2. juli 2013 at 19:51

   Velbekomme Helle. 🙂

   Reply
 • Jeg er blev klogere
  17. august 2013 at 09:10

  […] slutningen af juni skrev jeg at jeg have fundet den perfekte erstatning for Google Reader. det troede jeg også jeg havde, og jeg var faaktisk rt glad for den måde den præsenterede mine […]

  Reply

Skriv en kommentar