Smukke unge mennesker og en lang bil

Jeg nåede lige hjem 2 minutter før limousinen kom og hentede Christian og heldigvis var kameraet klar til at forevige dem.

DSC_6273_1

Da den kørte ned af vænget, snakkede vi om, om han overhovedet kunne vende her nede i bunden og var spændt på hvad chaufføren sagde.

DSC_6274_1

Godt nok har jeg set sådanne biler før, men her i bunden af vores lille vænge, virkede den altså meget lang, flot og meget hvid. Ret smuk faktisk.

DSC_6275_1

P1000742_1

Vi stod alle klar neden for huset, og glædede os til at hilse på de unge som allerede sad inden bag de tone ruder. Chaufføren sprang ud af bilen og åbnede dørene for dem og jeg fik lov til at tage billeder af de festklædte unge.

DSC_6276_1

DSC_6282_1_1

De fortalte at man sad utroligt godt i sæderne derinde og vi fik alle lov til at kikke ind, inden de igen skulle køre. Sebastian aftalte med chaufføren at han lige kørte sin bil lidt frem, for så ville han bruge den næste naboes indkørsel til at vende i. Men det var ikke sådan lige at vende så lang en bil og der måtte et par “frem og tilbage” til, får han var helt rundt.

DSC_6292_1

Vi vinkede til dem og ønskede dem en god aften og jeg er sikker på at det skal det nok blive. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
14 thoughts on “Smukke unge mennesker og en lang bil”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.