Det’ stille derude

4. juli 2013

20130704-060518.jpg

Jeg siddet på den lille terrassen mod øst og drikker min morgente. Det er stille og kun de små fårs lette brægen kan høres i det fjerne. Det er sådan sommermorgener skal være, hvis jeg kunne få lov at bestemme. Inden længe vil jeg lægge sidste hånd på Catarina og så afsted på job.

God morgen herinde 😎
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Christina 4. juli 2013 at 07:49

  Sikke en smuk udsigt. Det er skønt med en stille morgen, håber du får en god dag 🙂

  • Reply Catarina 4. juli 2013 at 07:51

   Tak skal du have Christina – ja, her er smukt og jeg elsker at sidde der i solen om morgene og bare være. 🙂

   Ønsker dig en god dag. 🙂

 • Reply Layoni 4. juli 2013 at 08:14

  Det fik mig da lige til at stresse af 🙂 godt jeg lige kiggede forbi din side, og fik den rolige stemning der ligger i det billede med, inden jeg suser ud af døren 🙂 tak for det Catarina, og forhåbentlig fortsætter dagen sådan. God dag til dig 🙂

  • Reply Catarina 4. juli 2013 at 10:50

   Velbekomme og ejligt at jeg kan hjælpe, med at få pulsen ned inden du skulle ud af døren Layoni. 😀

   Ønsker osse dig en dog og dejlig dag. 🙂

 • Reply gittesp 4. juli 2013 at 08:22

  Skøn udsigt – rigtig god dag 🙂

  • Reply Catarina 4. juli 2013 at 10:51

   Den er slet ikke så tosset. Og en god dag til dig Gitte. 🙂

 • Reply Trine 4. juli 2013 at 08:37

  Smuk udsigt denne skønne torsdag morgen… Håber du må få en dejlig dag.

  • Reply Catarina 4. juli 2013 at 10:53

   Den er slet ikke så tosset og temperaturene var som osse ved at kravle derop af. 🙂

   En god dag til dig Trine. 🙂

  Leave a Reply