Jeg er ved at pakke sammen

5. juli 2013

Om få minutter ringer arbejdsklokken ud for sidste gang og jeg har nu ferie. Hjemme venter Søren sikkert tålmodigt på, at jeg skal komme hjem og blive færdig med mine sidste gøremål, inden vi sætter os i bilen og stiller GPS’en på syd, sol, sommer og rigtig meget afslapning. Europas smukke veje og natur skal besigtiges og vi glæder os – hvor vi ender hende, det er ved kun solguden og det gode vejr.

IMG_0387

Mine forældre er installeret som hussitter, præcis som de plejer at være det. I de kommende uger skal de nyde haven, hinanden, masser af grillmad og forhåbentlig alt det gode vejr, som Danmark er lidt i underskud med. Jeg håber, at de får de skønneste uger med masser af lune sommeraftener terrasserne.

Nu vil jeg pakke mig sammen og se at blive færdig.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Mona Honnens 5. juli 2013 at 13:41

  Jeg tar lige en uge mere, inden jeg lukker ned til ferie, rigtig god tur ud i verden ;O)

  Mona

  • Reply Catarina 5. juli 2013 at 14:22

   Tak skal du have Mona og rigtig god ferie når du når dertil 🙂

 • Reply Annemette 5. juli 2013 at 14:59

  God ferie 😉

  • Reply Catarina 5. juli 2013 at 15:02

   Takker 🙂

 • Reply Tina Liel 5. juli 2013 at 22:25

  Først et stort tillykke med ældste – sikke dejlige billeder! Ser ud til at ha været nogen skønne dage for dem. Og så vil jeg ønske jer god ferie – hvor skønt at I skal på eventyr igen. Her har vi ikke lige så mange lande vi sådan lige kan køre til 😉 Knus♥

  • Reply Catarina 7. juli 2013 at 15:20

   Tusinde tak skal du have Tina, det var nogle super gode og hyggeligedage, som blev nydt i stor stil.

   Ferien er igang og osse den nydes i dejlige varme. 🙂

  Skriv en kommentar