En rolig tur sydover

Turen sydover forløb i år uden nogle køer af nogen art og vi nød ikke at have noget langt vogntog, men bare bilen og os selv.

Vi holdt nogle lange strækkeben pauser og ankom til en søgning lille landsby mellem Hanover og Gøttingen ved en halv 8 tiden og ville der snuppe en overnatning på et Gasthoff.

20130707-153556.jpg

20130707-153607.jpg

Vi fik en fint værelse og gik ned i restauranten/krostuen og bestilte to stor øl, som vi gik ud på altanen/terrassen og nød, mens vi fik rystet bilgyngeriet af os.

20130707-153617.jpg

Vi ville egentlig godt have været afsted lidt tidligere næste morgen, men der var først morgenmad klokken halv 8, så inden vi satte os til det tyske morgenbord gik vi lige en lille tur i den søvnige by.

20130707-153625.jpg

En lille kalkun blev vist lidt forelsket i mig, eller osse synes den jeg ligene en af dens egne, for den kom løbende så snart jeg nærmede mig hegnet og fulgte mig op og ned af hegnet. Overvejede faktisk at tage den med videre, men Søren fortalte den at den bare ville lande i oven til jul og så tror jeg den hellere ville blive hvor den var. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.