En rolig tur sydover

7. juli 2013

Turen sydover forløb i år uden nogle køer af nogen art og vi nød ikke at have noget langt vogntog, men bare bilen og os selv.

Vi holdt nogle lange strækkeben pauser og ankom til en søgning lille landsby mellem Hanover og Gøttingen ved en halv 8 tiden og ville der snuppe en overnatning på et Gasthoff.

20130707-153556.jpg

20130707-153607.jpg

Vi fik en fint værelse og gik ned i restauranten/krostuen og bestilte to stor øl, som vi gik ud på altanen/terrassen og nød, mens vi fik rystet bilgyngeriet af os.

20130707-153617.jpg

Vi ville egentlig godt have været afsted lidt tidligere næste morgen, men der var først morgenmad klokken halv 8, så inden vi satte os til det tyske morgenbord gik vi lige en lille tur i den søvnige by.

20130707-153625.jpg

En lille kalkun blev vist lidt forelsket i mig, eller osse synes den jeg ligene en af dens egne, for den kom løbende så snart jeg nærmede mig hegnet og fulgte mig op og ned af hegnet. Overvejede faktisk at tage den med videre, men Søren fortalte den at den bare ville lande i oven til jul og så tror jeg den hellere ville blive hvor den var. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply