Over Rhonen for mad

Når man gå over Rhone fra Tournon-sur-Rhone via den gamle træbro kommer man over til Tain L’Hermitage hvor osse Valhronechokoladebutikken holder til.

20130713-193349.jpg

20130713-193355.jpg

Anyway.. derover på den anden side er der osse en ret så hyggelig restaurant hvor vi i går var over og spise. Vi havde på forhånd reserveret bord, da vi gerne ville sidde ude på deres terrasse og derude er det begrænset med borde og en fredag aften er der rimelig fyldt.

Vi fik et dejligt bord over ved den ene side og fik bestilt en flaske rosévin som nok osse ville passe til det mad vi ville bestilte. Rosévin passer til det meste og specielt i den dejlige varme vi har hernede i Frankrig.

20130713-193850.jpg

Vi var nogle skrækkelige gæster, for vi bestilte to forskellige forretter-, hovedretter og deserter, men vi ville jo godt prøve lidt forskelligt.

20130713-194345.jpg20130713-194349.jpg

Forretterne var: tartelet med frisk grønt og høvlet gedeost til mig og en slags bruchette med sardiner. Begge forretter smagte fantastisk og passede super godt til solen, bjergene i baggrunden og sommeraftenen.

20130713-194353.jpg20130713-194357.jpg

Som hovedret havde jeg valgt lam confit med en ratatouille som tilbehør. Hold nu op, hvor var den lam mør og lækker og bestem en ting jeg vil prøve at lave derhjemme engang. Søren fik en slags pølse og fritter. Pølsen var ikke noget at råbe hurra for og han var da osse nød til at levne. Og jeg havde slet ikke lyst til at smage den.

Desserten og osten glemte jeg simpelthen at få billeder af, så dem må I tænke jeg til – jeg fik en fondant au chocolat med hindbærsorbet og Søren to forskellige franske oste.

20130713-195948.jpg

Efter en dejlig aften, gik vi en tur over broen igen, for bilen holdt over på den anden side. Egentlig ville vi havde siddet på en af de mange små fortovscafeer og fået en kop kaffe og te, men vi var så fyldte at vi satte os nede ved floden og nød mætheden, hinanden og den tiltagende mørke og aftenlunen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Over Rhonen for mad”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.