Menu
Bloggeriet / Livet

Lidt rusten i skrivetøjet

Jeg har hold ferie og har i den grad nydt ikke at have ur på eller have drealine hængende over hovedet. Det var slet ikke var meningen,var at bloggen også skulle folde ferie, men sådan blev det bare. Jeg satte mig tilbage på arbejdspinden allerede sidste mandag og havde egentlig sagt til mig selv, at det nok var en god idé at så skrevet lidt på bloggen, både om ferien, alt det andet der er sket og de tanker jeg går og har om forskellige ting, men heller ikke det skete. Før nu.

IMG_2210

Faktisk har jeg ikke ret meget være online de sidste 4 ugers tid og det har bestemt ikke været dårlig. Min tid er i stedet brugt på at få læst en masse og jeg har sikkert osse været mere nærværende, end når billeder og tekster skal deles på FB, IG og her. Jeg ved godt, at jeg slet ikke er så “slem” som andre, som deler ALT, men alligevel, har jeg nok været mere “tilstede i nuet” som det jo så fint hedder, end når alt deles på den ene eller anden måde.

Men nu er de første ord skrevet og så må jeg se, om der kommer flere og jeg vender tilbage til “hverdagen” igen. 🙂

Jeg undskylder til alle jer som de sidste 4 uger, har kikket næsten forgæves forbi her.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Mette
  5. august 2013 at 17:37

  Hvor er det dejligt, at du er tilbage :-). Og hvor er det altså en dejlig sommer!

  Reply
  • Catarina
   5. august 2013 at 19:32

   Tak skal du have Mette 🙂 – det har været en fantastisk sommer og er det stadig. Den nydes i stor stil. 🙂

   Reply
 • Annette
  5. august 2013 at 20:55

  Skønt billede 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. august 2013 at 06:57

   Tak Annette 🙂

   Reply
 • Trine
  5. august 2013 at 21:00

  Jeg synes det er skønt at man kan koble SÅ meget fra… Og jeg tror også at det er sundt ind i mellem…
  Dejligt du er tilbage…

  Reply
  • Catarina
   6. august 2013 at 06:58

   Det er dejligt at jeg stadig har det godt med at koble helt fra og ikke føler at jeg misser noget – for det gør jeg jo ikke. 🙂

   Reply
 • Layoni
  6. august 2013 at 08:37

  Skønt du er tilbage 🙂 og dejligt du kan være offline så længe. Jeg gør det indimellem når jeg har friweekend, og hyggen bare skal nydes med en god bog. Elsker at fordybe mig i en god gang læsning og intet andet en hel weekend 🙂 men dejligt du er tilbage Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. august 2013 at 16:52

   Det er præcis det jeg har gjort Layoni – jeg har fået læst 6 bøger på ferien og nåede at komme helt ned i gear – så skønt. 🙂

   Reply
 • Nola
  6. august 2013 at 10:50

  Det har du gjort helt rigtigt! Faktisk skal man næsten tvinge sig selv til nogen gange at lukke af for alle medierne og opdager at verden er mere intensiv. Dejligt du kunne og dejligt du er tilbage 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. august 2013 at 16:53

   Faktisk var jeg slet ikke nød til at tvinge mig Nola, det kom helt af sig selv og ferie blev i den grad nydt. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  11. august 2013 at 11:32

  Du skal ikke undskylde for dit fravær, vi har værd især nogle perioder, hvor vi fordyber os i noget andet, glemmer tid og sted. Du var savnet meget, heldigvis kom der et billed på Instragram, og et på fb, et lille pip i ny og næ, det bekræftede du var der, og levede i nuet, og bare var til <3
  Velkommen tilbage 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. august 2013 at 14:55

   Tak søde Karin. Ja, IG er til det hurtige snapshop meg en lille hilsen. 🙂 Og jeg har nemlig hygget mig og virkelig fået alt det tid ud af ferien som jeg kunne. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar