Menu
Camping i Europa / Campingferie 2013

Vienne, den romerske by

Den årlige musikfestival tiltrækker sig store navne i Vienne, i år havde de b.la. Orquesta Buena Vista Social Club, Marcus Miller, Chick Corea, Celine Bonacina, Dee Dee Bridgewater og Ramsey Lewis, Santana og George Benson. Men alt det viste vi ikke noget om, da vi besluttede, at køre de små 80 km op til byen. Vi ville simpelthen bare op og se byen og fik så musik, med på vores vandring rundt i den kuperede by.

15 Vienne tur (5)15 Vienne tur (6)

Den vigtigste scene i Vienne er ret så spektakulære, da den er byggeyt af romerne og derfor osse ligner en store romerske amfiteater. Den blev bygget til at kunne huse 13.000 tilskuere og var en af ​​de største afditeatre i Romerriget. I dag er de råbende gladiatorer og rumlende vogne erstattes af diverse koncertnavne. Vi kunne dog ikke komme til at se det hele ovenfra, hvilket ellers ville have været en fantastisk syn, da lydprøver og diverse andre aktiviteter bvar i gang, forud for aftenens koncert med “Kool & The Gang”. Er du gal hvor gad jeg godt have haft billetter til den koncert, de var jo en del af min musik fa jeg var yngre.

15 Vienne tur (7)15 Vienne tur (9)

Jeg vil meget gerne til Vienne igen og osse gerne bo i selve byen under jazzfestivallen og opleve nogle flere af de små-koncerter der er rundt omkring.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  11. august 2013 at 11:56

  Det var kræs til øregangene. Der ville jeg bare side og være der, og nyde musikken 🙂
  Der er et eller andet over Jazz musik, jeg føler søndags stemning, indre ro.

  Reply
  • Catarina
   14. august 2013 at 15:00

   Jeg er osse syg med sådan musik og specielt når den kan nydes i det fri, så er det altså bare godt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar