På to ben i frokosten

Froosten blev hold i det fri her omkring kontoret/lageret. Jeg trængte til lidt frisk luft og da jeg jo ikke har en super lang frokost, nøjes med at gå ned bagved her i industrikvarteret og nød den friske luft og stilheden, der hersker dernede bagved.

IMG_2362

IMG_2363IMG_2358

IMG_2360

Nu er jeg klar til resten af arbejdsdagen og det der følger efter.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “På to ben i frokosten”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.