Menu
Kunst, kultur, sport & mad

En revy som fortjener det store publikum

I går holdt vi “surprise party” for vores kollega Lone, som i sommerferien havde 10 års jubilæum. Og sikke en overraskelse hun fik sig. Vi alle har formået at holde helt tæt med at hele holdet skulle samles, så da vi alle troppede op på kontoret lidt i lukketid, sad hun og så helt forivret ud.

Efter taler, gaver hygge og champagne i kontorets lokaler, skulle vi alle ned og spise og se revy i Svendborg. Jeg har været til en del revyer og havde som sådan ikke de store forventninger til danmarks ældste revy, en revy som jeg aldrig har oplevet før, til trods for, at der er blevet spillet revy i Svendborg i 130 år. Jeg har endda kun 35 min. i bil til Svendborg. Men jeg skal da lige love for, at vi alle blev overrasket og det positivt.

IMG_2372

IMG_2376

På vej hjem i bilerne, gled snakken tilbage på de mange fremragende numre, der var fulde af uventede pointer og masser af humør. Det er virkelige en revy som fortjener et stort publikum, og det er sikker osse derfor, at samtlige pladser i det intime lokale (der er plads til 254), var udsolgt.

Det er bestemt ikke sidste gang at jeg skal se revy i Rottefælden.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Annette
  16. august 2013 at 12:40

  Jeg har hørt godt om Rottefælden før, men har aldrig selv været til en revy. Jeg tænker hvert år at det kunne være sjovt at prøve, men ender med at se sammendrag i fjernsynet 😉

  Reply
  • Catarina
   16. august 2013 at 16:41

   Jeg har osse set dem i TV, men de kan på ingen måde sammenlignes med at være tilstede selv. Det er mange gange sjovere at sidde dernede i salen og se, en på tv. Så jeg synes da du skal prøve, bare én gang, at se en live. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  17. august 2013 at 11:07

  Revyer skal opleves Live. Har set flere på tv, kan ikke gribes, som når jeg selv sidder i salen.
  Et dejligt arrangement for din kollega. Sådan en dag vil hun sent glemme.
  Har læst der vil komme gang i Holstebro Revyen igen. Glæder mig så meget. 😉

  Reply
  • Catarina
   18. august 2013 at 16:18

   Jeg håber den bliver en susses og kommer til at køre i mange år. 🙂 Kan godt forstå du glæder dig og jeg glæder mig til at læse om dine oplevelser. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar